• 17117
    “hocamız bize ne gösterdiyse harfiyen uyguladık ve hemen skoru bulduk. bu bizim güvenimizi artırdı. daha sonrasında da iki gol daha bularak maçı kopardık”

    "kendi performansından memnunum ama daha da önemlisi takım olarak gösterdiğimiz performanstı. maçta çok güzel oynadığımız bölümler vardı. mancini’nin benden istediklerini yaptım. bana ağır olan kopenhag savunmasını geçmek uzun toplar oynamamı söyledi. ayrıca attığım golle de takımı biraz rahatlattığım için de çok mutluyum”

    “real madrid karşısında aldığımız ağır yenilgiye rağmen geçen seneden daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. juventus ile de berabere kalıp ardından da kopenhag’ı yendik ve gerçek gücümüzü gösterdik. ben geçen seneki gibi çeyrek finale çıkacağımızı düşünüyorum”

    “mancini bize tecrübesini ve taktik kültürünü getirdi. o manchester city ve inter’de çok büyük işler başarmış bir teknik direktör. galatasaray’ın avrupa’nın en iyi ekiplerinden biri olması için uğraşıyor. onun gelişinden beri özellikle savunmada oldukça gelişme kaydettik”

    wesley sneijder
App Store'dan indirin Google Play'den alın