• 17110
    --- alıntı ---
    galatasaray 3 gol attı 2 asist eboue’den ! kadro yazsam muslera ,drogba ve melo’dan sonra yazacağım ilk isim o olur.

    kopenhag ismini duyunca aklıma uefa kupası geliyor. 13 sene öncesi dün gibi aklımda. kopenhag’da tarihe tanık olmuştum. fatih terim’in aslanları orada türk futbolu için tarihi bir sayfa yazmıştı. oranın ev sahipleri arena’ya geldiklerinde bir kez daha 2000’e gittim. fatih terim, parken’i fethetmişti. arsenal’i devirdikten sonra yuvasından hoca olarak ilk kez ayrılıyordu o yıl. konuk parken’in sahipleriydi ve sahada terim’in takımı vardı ancak kendisi yoktu

    bu kez takımın başında mancini vardı. bana göre dany’nin sol bek, burak’ın sol açık oynaması yanlıştı! kazanan haklıdır diyelim, çünkü mancini’nin galatasaray’ı sahadan eze eze galip ayrıldı.

    bu sadece mancini, drogba ya da taraftar için değil, başkan ünal aysal ve kurmayları için de önemli bir galibiyetti. torino’da juventus’tan alınan 1 puan belki kara bulutları biraz dağıtmıştı ancak sular durulmamıştı. kopenhag galibiyeti, sarı-kırmızılıların kaybolan özgüvenini de yerine getirdi.

    özgüven deyince burak’ı da unutmamak lazım dün gece çok çalıştı ancak üstündeki gol atamama yükünü yine taşımayı sürdürdü. ancak taraftarın ona verdiği destek burak’ı yeniden kendine getirecektir.

    evet, rakip zayiftı belki ama önemli olan içeride alınacak 3 puandı. galatasaray italyan teknik direktörüyle önce torino deplasmanında, ardından içeride kopenhag galibiyeti ile önemli bir avantaj yakaladı.

    eğer galatasaray deplasmanda copenhagen’ı yenerse bir üst tur garanti olur..

    --- haluk yürekli ---

    http://amkspor.com/...ildizi-eboue-207121/
App Store'dan indirin Google Play'den alın