2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3.Hafta Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
3 - 1
  • 117
    çok ihtiyacımız olan bir anda, çok çok iyi futbol oynayarak kazanıp şampiyonlar liginde üç maç sonunda ikinci sıraya yükseldiğimiz maç. oyuncularımızla ilgili notlarım;

    muslera: kendisine gelen ilk 58. dakikadaydı. doğal olarak çok iş düşmedi. daha ziyade söyleyebileceğimiz şey top dağıtırkenki etkinliğiydi. melo'nun alternatifi kim olabilir sorusunun cevabı bu çocuk bence. o derece temiz bir ayağı var.

    eboue: sana söyleyecek hiçbir şeyim yok aslanım. modern futbolda bir sağ bek nasıl olmalı sorusunun cevabıydı bu geceki performansı. cidden mükemmel oynadı. haftanın on birinde kesinlikle yer alır.

    chedjou: hava toplarında da yerden müdahalelerinde de çok etkiliydi. semih ile diyalogu giderek kuvvetleniyor. onu güzelce uyarıyor. tek sorum yediğimiz golde biraz daha hızlı müdahale edebilir miydi? bence edebilirdi.

    semih: kendisine göre epey heyecanlı görünüyordu ama çok iyi oynadı. kritik 3 tane top kesti. iyiydi.

    dany: hacım sen acayip bir çocuksun. ne güzel sol bek oynadın öyle. ama dedim ya acayipsin. sol bek oynarken sağ korner çizgisinin oradan ilk golün asistini yaptı. savunma bölümünde kusursuzdu. burak yılmaz'ın oynadığı kanadı neredeyse tek başına savundu.

    melo: şampiyonlar liginde bizim formamızla ilk golünü attı. çok da harika bir kafa golüydü. ama daha önemlisi savunmada hiçbir mücadeleyi kaybetmedi, hücumda güzel pas dağıttı. o çıkmasaydı o son golü de yemezdik ama sarı kart sınırındaydı.

    selçuk: işte selçuk bu. burak'a attığı mükemmel pas olsun, orta alanda oyunu sürekli kontrol etmesi olsun, sneijder'i rahatlatması olsun çok çok iyi oynadı.

    bruma: sihirli bir ayağı var. hem savunmada hem de hücumda harikaydı. çok koştu, savaştı. top ayağına her geldiğinde heyecanlandırdı.

    sneijder: maçın başında vurduğu voleden belliydi gol atacağı. maçı 2-0'a getiren golle bizi rahatlattı. çok güzel paslar dağıttı. burak'ın kaçırdığı gol sonrası onu teselli etmesi, moralini yükseltmesi çok çok şıktı. formunun giderek artmasıyla bizi güzel günler bekler.

    burak: çok koştu, çok hırslıydı, kendisine göre çok iyi pas dağıttı, adamını kovaladı, gol pozisyonlarına girdi. kaçırdı evet ama çok çok iyi oynadı. tribünlerin ona desteği de çok güzeldi.

    drogba: ne desek ki onun için? her topu indirdi, mükemmel paslar attı, golünü attı, presini yapabileceği kadar yaptı. drogbaydı.

    bu sezonki ilk galibiyetimiz şampiyonlar liginde. sahamızda yıllar sonra iki farklı galip geldik bu ligde. darısı kopenhag'daki maçın başına.
App Store'dan indirin Google Play'den alın