• 22
    2013-2014 sezonu baz alındığında, şu ana kadar sıradan bir kişinin dahi bu görevi rahatlıkla ifa edebileceğini düşündüğüm, hatta "ego", "takıntı", "şapkadan tavşan çıkarma" gibi parametreleri sümen-altı edip orta dereceli futbol bilgisine de sahip ise [fm oynaması bile kafi] galatasaray futbol takımının lig ve avrupa maçlarında mevcut durumdan daha iyi bir noktada olacağına inandığım en kritik olmasının yanında en kolay ve karlı görev.

    sezona fatih terim ile başladık, mancini ile devam ediyoruz. ne oyun anlamında ne de kadro anlamında bir ışık var. 2012-2013 sezonunun 2. yarısından beri vasatın üzerine çıkılmış 3 maç yok. bu takımın bam [çağrışım sisteminiz fesat] teli olan sneijder, drogba ve burak'ın topyekün sahaya sürülmesi taktiği hiçbir zaman işe yaramadı, yaramayacak da. şu halde "neden bu ısrar" diye sormadan edemiyorum. fatih terim egolu, takıntılı v.s diyordum, mancini de benzer taktikle takımı sahaya sürüyor. bu kadar mı kör olunur, bu kadar mı futbol bilgisinden mahrum olunur anlayamıyorum. madem hangi hoca gelirse gelsin bu kadro yapısı değişmeyecek, e ne diye dünya paralar veriliyor bu basiretsiz adamlara.

    istenildiği kadar "imparator", "tarihin en iyi teknik direktörü" denilsin; istenildiği kadar "inter'e, manchester city'e şampiyonluklar yaşatmış italyan devi" denilsin nazarımda en ufak değeri yok. şu 3 oyuncu ile maça başlamak için rakip futbol takımından 8 oyuncunun maç öncesi ısınmalarda sakatlanıp 10 kişi maça başlaması gibi çok uç bir şey olması lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın