resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 514
    --- alıntı ---

    mancini korkak
    karabük maçındaki kadrosunu görünce ilk hükmümü verdim: bu adam korkak... isterse dahi olsun benim sözlüğümde 'korkak adamdan hayır gelmez'. amrabat ve bruma gibi kanat oyuncusunu kadroya almazken altıncı stoperi, dany'yi de kenara koymuş! mancini de yüreğin y'si olsaydı ufuk'la maça başlardı

    galatasaray, karabük karşısında sneijder'in iki golüyle kazandı ama futbolu eleştirilmeye devam ediyor. özellikle üç ön libero ile, kanatsız sahaya çıkması garip bulundu. mancini'nin üçüncü maçı, size bir fikir verebildi mi; gelecek için ne düşünüyorsunuz?

    "bu mancini'nin eline verilmiş bir takımdır. adam yepyeni bir ülkede, üstelik italya'nın dışında bugüne kadar bir tek ingiltere'de çalışmış, dış ülke tecrübesi olmayan bir adam. yepyeni bir ülke, yepyeni bir takım. bu takımın eksiğini, gediğini görecek, ara transferde eksikleri ne kadar giderebilirse giderecek ondan sonra bizim mancini'yi eleştirme hakkımız doğar" demiştim. ama karabük maçındaki kadrosunu görünce mancini hakkındaki ilk hükmümü verdim: bu adam korkak ve benim sözlüğümde korkak adamdan hayır gelmez. isterse dâhi korkak olsun, korkak adam yaramaz. oynadığın takım karabük, sahaya çıkardığı takım ayıp, kenara koydukları daha da ayıp... şöyle bir bakıyorsun: sabri ile hakan'ı koymuş iki beke, yabancı kontenjanını kullanmak için... eboue ile riera'yı oynatmıyor, mantıklı... önde ceyhun, selçuk, melo, sneijder... ileride de iki forvet, drogba ve burak. bu iki forveti oynatacak dört adam... tekrar söylüyorum: ceyhun, melo, selçuk, sneijder... sneijder oyunda yok! gene yoktu. benim tabelacı türk medyam için gol atmak kahraman olmaya yetiyor! peki sneijder'i yere göğe koyamayan herkesle konuşuyorum şimdi: o iki gol anını kesiyorum, yani 90+3 dakikalık maçtan 30 saniyeyi kesiyorum, geri kalan bölümdeki sneijder'e not versinler. üstelik 10 kilometre de koşmuş! ama sahte koşmuş... orası atletizm sahası değil... jogging yapar gibi 10 bin de koşarsın, 12 bin de koşarsın, 20 bin de koşarsın.

    --- alıntı ---

    hıncal uluç.

    http://www.fotomac.com.tr/...10/23/mancini-korkak
App Store'dan indirin Google Play'den alın