resim
Manuel Henriques Tavares Fernandes
Takım:Sepahan
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:38
Boy:1.76
Uyruk:Portekiz
  • 382
    22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçını radyodan dinlemek zorunda kaldım. şehirlerarası yolculukta olduğumdan mütevellit. android telefonu olanlar bilir tunein radyo diye bir uygulama var. güzel de bir radyo dinleme uygulaması tavsiye ederim. maç saati geldi uyuyordum, 2 dakika geç de olsa uyandım açtım programı. ntvspor radyo, lig radyo, trt fm falan gezdim durdum birinde bile maç yok. hepsinde müzik var. netten araştırdım yayın akışlarında maç görünüyor ama ben açtığımda maç falan yok. kafayı yemek üzereydim. spor radyoları diye bir sekmesi var bu programın başladım tek tek açmaya hepsini. sonunda maçı anlatan bir radyo buldum. hangi radyo mu? beşiktaş fm.* hay şansıma edeyim diyip dinledim. beşiktaş attı golü. öküz gibi bağırdılar. sonra bu arkadaş karşı karşıya kaldı. maçı iki kişi anlatıyordu.

    "fernandesss fernandesss karşı karşıyaaaa haydi fernandes vur vur fernandesss fernandesss vuruyooooorrr. muslera. fernandes böyle vurmaz, vuramaz :("

    ikinci yarı başladı. bizim takım gümbür gümbür bastırıyor. bunu da seslerinin kesilmesinden anladım tabii. fakat şu acıklı anlara tanık oldum. hani acımadım dersem yalan söylemiş olurum. abartısız söylüyorum 3 dakikada bir aynı şeyi tekrar ediyorlardı. ağlamaklı sesle.

    "fernandes ortalıkta yok hiç. fernandes ağırlığını koymalı maça. fernandes sazı eline almalı :("

    drogba 2'yi atınca "ama fernandes hiç ortalıkta yok bugün!" sanki fernandes'e kızıyor. askdnsajd.

    böyle bir adam işte fazlası değil. olamaz da. bunu neden bugün yazdım? göndermeyi unutmuşum amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın