• 1299
    17 ağustos 2013 konyaspor fenerbahçe maçında top oynamadan köşe vuruşuyla öne geçtiler ardından bir penaltı golüyle farkı ikiye çıkardılar. daha sonra oyunu rolantiye aldılar ve konyaspor birkaç değişiklikle maçı çevirip kazandı. belki mağlubiyeti hak etmiyorlardı ama kazanmayı da hak etmiyorlardı kazanamadılar.

    24 ağustos 2013 fenerbahçe eskişehirspor maçında kendi sahalarında rezil top oynadılar beraberliği bile hak etmedikleri halde 3 puanı aldılar. ilerleyen haftalar için ilaç oldu.

    31 ağustos 2013 fenerbahçe sivasspor maçında iyi oynayıp kazandılar ama yedikleri 2 golün yanı sıra sivasspor'un ne kadar kötü bir savunmaya sahip olduğunu da değerlendirmeye almak lazım.

    16 eylül 2013 kasımpaşa fenerbahçe maçında yenik duruma düştüler. hakem maçı bitirebilecek kartı verseydi beraberlik almaları bile mucizeydi. hakem volkan'ı atmadı. maçın ilerleyen dakikalarında rakiplerine üstünlük kuramamalarına rağmen maçın uzatma dakikalarında buldukları golle maçı aldılar.

    21 eylül 2013 fenerbahçe elazığspor maçına çok coşkulu bir şekilde başlayıp rahat kazandılar iyi oynayarak amma velakin elazığspor'un oyun tarzı ve kalitesi böyle bir sonucun doğmasına yardımcı oldu.

    29 eylül 2013 gençlerbirliği fenerbahçe maçını zorlanarak 1-0 kazandılar. hatta attıkları golde de faul var ama yine de bu maçı kazanmayı rakiplerine göre daha fazla hak ettiler.

    6 ekim 2013 fenerbahçe trabzonspor maçında bence çok iyi oynadılar. ölçü olarak alabileceğimiz en ideal maç. pozisyonlar buldular. galibiyeti hak etmelerine rağmen beraberliğe razı oldular. ben fenerbahçe'nin kesinlikle hak edip kazanamadığı pek maç bilmiyorum. hak etmeyip kazandıkları maçlar ise yığınla.

    20 ekim 2013 kayseri erciyesspor fenerbahçe maçına iyi başladılar, golü buldular. caner'e verilmeyen kırmızı kart verilseydi maç başka bir hal alabilirdi ama maçı kazanmayı hak ettiler ve uzatmanın da uzaltılmasıyla golü atıp kazandılar.

    biraz fenerbahçe balı biraz hakem hatası ve fikstür şansıyla adamlar kazanma alışkanlığı kazandılar ve liderler. bence galatasaray futbol takımından oyun olarak üstün değiller ama bu adamların gol olacak inancı bizden daha fazla. bizimkiler artık bir şanssızlık olduğu görüşünde ve ne yazık ki buna kapıldılar başta burak yılmaz olmak üzere. hak ettiğimiz maçları alamadık ve bir umutsuzluk ortamı oluştu. ne yaparsak yapalım girmiyor gibisinden. bizim bunu üstümüzden atmamız lazım. bir maçta bulacağımız 4-5 farkla bunu üstemizden atabiliriz.

    ayrıca unutulmaması gereken önemli hususlar da var. bu takım şampiyon olsa dahi 2014-2015 sezonunda avrupa kupalarında yer alamayacaklardır. bu durum özellikle ligin sonlarına doğru yabancı oyuncular üzerinde bir etki yaratacak ve coşkularının azalmalarına neden olacaktır. hele ki 2 maç üst üste kazanamama durumları olsun gerisi iplik söküğü gibi gelir.

    ersun yanal'ın takımlarınının lige nasıl coşkuyla başlayıp nasıl devam ettiğini de unutmayalım.

    fikstürlerinin kolaylıklarını unutmayalım.

    tabii şudur budur ama adamlar maalesef ki kazanma alışkanlığını kazandılar.

    yine de iş galatasaray futbol takımının toparlanmasına bakar. biz toparlandık mı bunlar rakibimiz olamaz. biz toparlanamazsak da; 2013-2014 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacak takım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın