resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4046
    fatih terim ile milli takım flörtü ayyuka çıktığı zaman diplomatik davranmak yerine 60 yaşındaki adamı zindana atıp zincire vurması, hatta kendisine bekaret kemeri takması gereken başkan-dı ama öyle yapmadı tabi fırsatı kaçırdı. fatih terim de eşyanın tabiatı gereği yuvadan uçtu çünkü ünal aysal izin verdiiii:))))

    fatih terim çok mu meraklıymış o zaman tüpçünün evine kahvaltıya gitti de milli takıma salça oldu? "istemiyorum, olmaz, ben galatasaray'ın hocasıyım." diyememiş mi?

    diyememiş.

    hadi bunun sebepleri siyasi, fatih terim mecbur kaldı, hiç olmadı zaten ünal aysal'dan memnun değildi, işin iç yüzü aslında kötüydü, fırsat bu fırsat işi yokuşa sürüp bir bakıma kendini kovdurmak istedi diyelim ne dersek diyelim de sanki her şey muhteşem giderken ünal aysal adeta zalim bir diktatör, bir pislik, bir o.ç gibi fatih terim'i zart diye kovmuş, sonra da viskisini yudumlayarak nihohahahahahaha diye şuh kahkahalar atmış gibi tasvir edersek tek taraflılığın dibine vurmuş oluruz. bu ayıptır. dezenformasyondur. olayları kişisel ego tatmini için çarpıtmaktır.

    o zaman ünal aysal izin vermeseymiş rerörerö:( sanki adam "siktir git lan milli takıma!" demiş. hayret bir şey. koskoca fatih terim ünal aysal'dan ciddi ciddi izin alabilir mi? almış olsa bile bu ancak sembolik bir olaydır, işin aslı izin kisvesi altında haberdar etmektir. reelde ünal aysal'ın fatih terim'e görüşme izni vermemesi gibi bir durum elbette olamaz. patron-eleman dendiyse yuh artık o kadar da değil. hadi mancini ile önceden anlaşılmıştı diyelim, sanki fatih terim'in milli takım flörtü işinin öncesi hiç yoktu da biz ne zaman öğrendiysek zaten o an tezgahlanmıştı.

    olan oldu artık, oldu.

    imparatorumuz, terimiz, terimimiz, efsanemiz, hocamız, pis başkan, iş adamı, tek adam olmak istedi, çakma aziz yıldırım, botokslu, manciniyle elli sene önceden anlaşmıştı...

    (bkz: yeter amk)
App Store'dan indirin Google Play'den alın