resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4044
    2012 haziranında oktay mahmuti'ye nasıl saygısızlık yaptıysa, en az 10 katını fatih terim'e yapmış azizi yıldırım volume 2.

    oktay hoca ile yollar ayrıldığında da yazmıştım, ligi kazanamadı diye hocayı göndermekse mesele fatih terim bir sene şampiyon olamazsa o da mı yollanacak diye.

    oktay mahmuti başlığında duruyordur hala o entry'm. sağ olsun ünal başkan daha beterini de yaptı. şampiyon olan ve 7 sene sonra şampiyonlar ligine ilk defa katılıp çeyrek final gören hocayı gönderdi.

    mancini, fatih terim ile yollar ayrıldıktan sonra iki gün içinde mi ikna edildi. buna 5 yaşındaki çocuklar bile inanmaz.

    bas bayağı fatih terim daha görev başındayken başka hocalarla görüşülmüş. en basit tabirle buna sırttan vurmak denir. milli takım teklifi geldiğinde görüşme izni veren de kendisiydi. sözleşmeli antrenörüm benim görüşmesini istemiyorum/izin vermiyorum deseydi bu konu çoktan kapanırdı.

    ondan sonra kılıf uydurmak lazım ya; mesajlarıma cevap vermedi, telefonlarıma çıkmadı. hı hı tabi canım, at yalanı seveyim inananı.

    gitsin yurtdışından en güzel bölgelerden kilo kilo çilek getirsin. bazı taraftarlar çilek transferi görünce ünal aysal'ı efsane başkan yaparlar yine.

    edit: unutmadan bir de kendisini çok güzel bir sözü vardı; "bu ateş üfleyerek sönmez" diye. ben de çokça kullanmışımdır bu lafı. ancak kendisine karşı da kullanacağım artık bu lafı;

    bu ateş üfleyerek sönmeyecek ünal bey.
App Store'dan indirin Google Play'den alın