resim
Hakan Kadir Balta
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 2557
    (bkz: #1318346)

    ilk olarak maç başlığında altını çizdik burada da belirtmekte fayda var ki bence şu sıralar kendisine ayıp ediliyor. tamam kazma gibi oynadığı dönemler oldu, sigara içerken ortaya çıkan fotoğrafı saygınlığını azalttı, bir ara iyice vurdumduymaz oldu fakat bu adam bu sezon iyi. süper kupa finalinden beri istikrarlı çizgisini hiç bozmadı ve başarılı maçlar çıkarıyor. her şeyden önce galatasaray'ın banko sol beki ve yerli, şimdi burayı dikkatle ele alalım;

    hasan ali kaldırım: kaybedilen süper kupa finalinde 120 dakika oynadı, 7. haftası geçilen ligin ilk haftasındaki 3-2'lik rezil akhisar maçında 90 dakika oynadı, sonra da bir maçta sonradan oyuna girip 8 dakika oynadı. ligde sahada kaldığı süre toplam 98 dakika ve ağustos ortasından beri doğru düzgün maça çıkmamış.

    ersan gülüm: beşiktaş'ın sol bek kıtlığı yüzünden ligin ilk iki haftasında 90 dakika görev yaptı ve performansı beğenilmeyip yedeğe çekildi. tromsö maçlarının da birinde 90, diğerinde ilk 45 dakika görev yaptı. ağustos sonundan beri forma yüzü gördüğü tek maç son eskişehir maçının uzatma anlarında oyuna girmesi. ligde sahada kaldığı toplam dakika 181. bu adam sol bek değil, stoper ise bu sezon stoper olarak oynadığı maç bile yok.

    olcan adın: malouda gelmeseydi çok kritik bir şey olmadıkça sol beke geçeceği falan yoktu ki yaz ortasındaki avrupa maçlarında daha hala sol açık oynuyordu, trabzonspor'un hesapsız kitapsız obez transfer politikası kendisini mecburiyetten sol beke itti. ligde idare ediyor ama bu adam sol bek değil.

    caner erkin: iyi veya kötü şu an için bir önemi yok. sarı kart cezalısı.

    yani yukarıdaki durum ortada işte. hakan balta tüm bu oyunculardan her alanda daha mı geride ki milli takımda değil ama milletin 2. hatta 3. dandik defanstan bozma paspas yedekleri milli takımda? şu şartlar altında gökhan zan mı ersan mı mesela? ezbere adam çağrılmış sanki işe bak, milli takıma çok oyuncu yollansın meraklısı değilim ama hakkaniyetli değil bu durum.

    abdullah avcı da aynı haltı etti, fatih terim de hakan balta'yı haksız bir şekilde milli takımdan tasfiye etme durumunu devam ettirerek bana göre yanlış yaptı. 15 ekim 2013 türkiye hollanda maçında acil olarak kadroya dahil edilirse hem bu yanlıştan dönülmüş olur, hem de hakan balta'ya iade-i itibar yapılır. gökhan zan da tasfiye edilmişti ama en azından geçtiğimiz yaz tekrardan milli takıma hakkıyla çağrılıp onore edilmişti.

    (bkz: haydi balta vakit tamam)
App Store'dan indirin Google Play'den alın