resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3823
    hiçbir sisteme uymuyor diye eleştirilendir. ne zaman bu takım tek forvet oynadı en son biri açıklar mı? bir tek juventus maçı var. drogba geldiğinden beri burak ile oynadığı her maç bir çile hüsran. problemi doğru teşhis etmeden, tedaviyi uygulamadan sadece semptomları yanlış sıra ile tedavi etmeye kalkarsak sneijder'dan sonra selçuk'a da gelir, melo'ya da. öncelikle hastalığın adını doğru koymamız lazım. senin 4'lü ortasahan matematiksel olarak eksik. bu eksikliği kapatacak forvetlerin drogba - burak asla yeterince defansif oynayamayacaklar. oynamıyorlar işte ya. sneijder hagi değil ki sana mucize versin. sen 4-4-2 de başarıyı ancak umut ya da elmanderle sağlarsın. sen buranın problemini çözmeden sneijder'ı aldın kenara oturttun peki. tamam oturt. yerine de koydun yektayı ya da bruma'yı ya da amrabat'ı. ne olacak zannediyorsun ki? rakip 5 kişi ortasaha ile sana alan bırakmazken kanat oyuncuların paslaşacak adam bulamazken burak ortasahaya kadar gelip top alıp kaptırırken neyin nasıl ne şekilde değişeceğini zannediyorsun? drogba koşmazken hücum organizasyonları başarıyla tamamlanamazken rakipleri sindirebileceğinizi mi sanıyorsunuz sneijder'ı oturtarak? sneijder bişi yapmadı. peki tamam. selçuk ne yaptı? ne yapabilir?

    halbuki fena mı olur bu çocuklar 5 kişi olsalar juventus maçında olduğu gibi. juventus gibi bizim 2 katımız tempoyla oynayan bir takıma karşı bile topu alsalar verseler topu oynasalar. paslaşsalar, varyasyona girebilseler... fena mı olur? o zaman izlemez miyiz asıl sneijder'i selçuk'u. bakın ben de galatasaraylıyım. iki sene bu takım elmander varken 4-4-2 oynasın diye yırtındım. burak'ın yanında drogba'yı gördükçe de 451 için yırtınıyorum. olmuyor işte. bu inat yok yere sneijder'ın kredisini de yiyor. illa 4-4-2 mi oynayacaksın kardeşim? o zaman o umut sahada olacak karderşim.

    sen bu hastalığın teşhisini doğru koymazsan tedaviye yanlış yerden başlarsan gereksiz yere fıstık gibi dünya çapındaki ortasaha oyuncunu bitirirsen geriye ne kalacak? kızıyorsunuz ofluyor pofluyorsunuz ama geriye mustafa sarp kalacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın