resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4037
    bu sezonun devre arasında ya da en geç gelecek sezonun başına yabancı sınırlaması konusu çözülmezse veya ab pasaportuna sahip oyuncuların yabancı sayılmaması gibi kural gelmezse çok fena faka basacaktır. kapalı kapılar ardında neler konuşuluyor bilmiyorum ama bir güvence aldıysa rahat olmasını anlayışla karşılıyorum ama güvence yok ise ortada bu kadar rahat olmasını doğru bulmuyorum.

    2,5 sene önce kurulmuş olan takım kısa vadede başarılı olması için kurulmuştu ve bu başarıldı. genç ve gelecek vaad eden oyuncu yerine yaşına bakılmadan hazır olan oyuncular alındı. alınan bu oyuncular verimlerini verdiler ve bundan sonra düşüş yaşayacak futbolcular. zaten bu sezon başından itibaren bu düşüş gözle görülüyor. bunların yerine oyuncular alınmalı, kulübeye takviyeler yapılmalı ve bunlar yabancı sınırlaması kalmadığı sürece yerli futbolcularla yapılması gerekiyor. ortada alınabilecek yerli futbolcu olmadığına göre fena faka basılacak.

    takımın fizik-kondisyon seviyesi 2 sene öncesine oranla berbat durumda. bu yaşlanan futbolculardan kaynaklanan bir sebep. sahaya çıkan ilk 11'in yaş ortalaması neredeyse 30. semih kaya ve bruma oynamasa 30'un üzerine çıkacak.

    başkanın bu kadar rahat ve cool tavırları yabancı konusu bizim lehimize olacakmış gibi gözüküyor ama ya olmazsa işte o zaman sıkıntı var demektir. hem de öyle böyle değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın