• 313
    tezahüratlara katılımı etkileyecek kadar büyük bir oluşum olmayandır. henüz olamayandır.

    keşke gerçekten bu tribünler ultraslanın yönetiminde olmasa artık. hatta keşke ne ultraslanın ne de tek yumruk'un etkisinde olsa. keşke biz eskisi gibi kendiliğinden kapalının ortasında bulunan bir grup fanatik olsak. başbakana protesto olayında ise ben de stattaydım ve insanları susturmaya çalışan ultraslanlar da vardı ıslıklayan ultraslan üyeleri de. başbakanı protesto edenleri kategorize edemeyiz kanımca. bir de o olay aslında bayraktar'ı protestoyla başladı. başbakan 2. plandaydı. planlı bir iş olsaydı ultraslan ne tepki verirdi son dönemde malum oldu artık heralde.

    tezahüratların azalmasının tek ve en büyük sebebi ultraslan'ın kendisidir. ultraslan eski bir ua ve alpaslan'ı gerçekten seven biri olarak çok üzülerek söylüyorum ki tribünlerin büyük bir kısmını kendine küstürdü. özellikle 34. dk protestolarında protestoları ıslıklaması (yanlış anlaşılmasın ıslıklamak da onların özgürlüğüdür ama bir seçim ve tercihtir. sonucuna da katlanır.) tribünleri kendisinden soğuttu. tabii 34. dakikaya gelene kadar ultraslan kendisini 4378942398 kere soğuttu taraftardan. ultraslanın elinde kalan tek şey bugün üniversitelerin kendilerini öldürürcesine hazırladıkları koreografiler.

    bugün bütün ülke politikleşmiş durumda. trabzon taraftarı rabia işaretleri yapıyor, çarşı malum, anadolu fener diye bir grup türedi gfb karşıtı, kasımpaşa malum. peki galatasaray taraftarı siyaseti konuşmasın sussun diyenler rize maçı sonunda nerdeydi? neredeydi rize taraftarı her yer recep her yer erdoğan diye bağırırken? neredeydi ligin ilk maçında 34. dakikada futbola siyaset sokuluyor diye taraftarı polise şikayet eden ultraslanın set üstü askerleri?

    bakın tek yumruk hatalıdır. çünkü fatih terim konusu basit bir konu değildir. bin kere düşünüp bir kere konuşulmalıdır ancak kötü giden herşeyi de tek yumruk gibi oluşumlara yamamak bence en basitinden haksızlık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın