• 218
    iyice isin bokunu cikarmis web platformu. avrupa'da yasayanlara aylik uyelik imkani tanimiyorlar. abd'de fiyatlar aylik 35 dolarin ustunde ki hele bir de taraftar paketi var evlere senlik. 30 dolar veriyorsun mac baslamadan 5 dakika önce yayin aciliyor, mac biter bitmez cat diye kesiliyor. ligtv vs yok yani. gstv var. 6 sene kullandim ama artik bu cakallara para kaptirmam.

    normal ulusal kanallardan da para aliyorlar. ulan hepsi kendi sitesinden canli yayin yapiyor hem de oldukca kaliteli. e sampiyonlar ligi maclari, uefa kupasi olunca yayini kesiyorsunuz. onlari da millet sopcast ile seyretmek zorunda kaliyor. sizin hd diye kitlediginiz yayinlarin cok daha kalitelisini millet simpletv'den aliyor. siz de buldugunuz kerize iteliyorsunuz.

    sunu aylik 10-15 dolar civari yapsaniz tum kanallari kesmeden oldugu gibi hd yayinlasaniz sürüm yaparsiniz. daha cok kazanirsiniz. o adami skine takmayan musteri hizmetlerine de bi ceki-duzen verin. leş gibi servisiniz var. benzer platformlar avrupa'da yayinda. on numara kalite örnek alin biraz.

    siz böyle angut is yaparsaniz elbette millet kendi basinin caresine bakar. gider simpletv yayini alir, sopcast linki arar. illegal yayin reklamina harcadiginiz parayi altyapiya harcasaydiniz herkes mutluydu simdi. win win yani...
App Store'dan indirin Google Play'den alın