resim
Adnan Öztürk
Görev:As Başkan
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 609
    dün gece yayınlanan telegol programında beni bir hayli güldürmüş olan eskinin şahini, çıkarları için günümüzün süt dökmüş kedisi.

    programın sonunda bağlanıp ısrarla " bak o dediğimi yayınlayın o çok önemli sakın unutmayın " deyişi baya gülünçtü. sanırım insanların o yardım defilesindeki görüntüleri izledikten sonra "ay canım ya bak ne kadar iyi birisi kesin haklıdır konuştuklarında =)" diye düşüneceklerini sanıyor. iyilik yapmak istiyorsan bunu pekala kişisel emellerine alet etmeden de başarabilirsin bence. her yaptığımızı telegole bağlanıp ilan edeceksek ohoo... ama adamların reytingini artırdığin için 1 ay boyunca seni övmelerini ve ünal aysal'i yerin dibine sokmalarını garantiledin. helal :))

    neyse sözün özü; galatasaray'da başkanlık emelleri olan fakat bunu camiadaki ağırlığıyla kazanamayacağını bildiği için* fatih terim kartıyla amacına ulaşmaya çalışan eski yönetici.

    bence siz siz olun imparatora olan sevginiz ve ünal aysal'a olan kininiz yüzünden iki çift hoş laf eden her kişiye emin adımlarla koşmayın derim ben. ^^
App Store'dan indirin Google Play'den alın