• 698
    nick altından aklı sıra bana saldıranlara karşı yazdığım entryi "önceki entrylere cevap" niteliğinde olması nedeniyle silerek objektiflik konusunda çığır açan oluşum. be birader herifler cımbızla önceki yazılarımı alıp nick altından bana cevap yazınca önceki entrylere cevap olmuyor da ben yazınca mı oluyor yani. buna kim inanır bilmiyorum ama biraz dürüst olun, sadece birazcık be. ayrıca o sildiğimi iddia ettikleri entryi de canlandırdım, dayanağı kalmayan yazılar başlık altında duruyor ama benimki siliniyor. ayıptır, insanda biraz utanma olur.

    dün ortalık sakinken ortaya çıkan hasan tahsin! ilk kurşunu atıyor.

    --- alıntı ---

    tee vakti zamanında yazdıklarından ibret alabilmek için entrylerini saklardım.

    http://i.imgur.com/YzUOCT3.png +

    güzel bir abimiz, ibret almak gerek.

    ibretlik olsun dediği entry'yi de silmiş. ah be abi. ibret alacaktık?

    edit: önümüzdeki 2 seneyi unutalım demiş. 2 şampiyonluk, fenerden alınan 2 süper kupa, şl'de çeyrek final, çeyrek final'de real'e koyuşumuz, 2-0'dan 4-2'ye ya da 3-2'ye dönen maçlar, hakemin ibnelik yaptığı maçlarda hakemi de yenmemiz...vb.

    bunları nasıl unutayım halim abi? ankaragücü'nden 4 tane yememizi, lig kupasında anteple berabere kalıp türkiye kupasından elenmemizi falan unutamam ama. sen de unutma.

    --- alıntı ---

    daha sonra diğerleri damlamakta gecikmiyorlar tabi.

    --- alıntı ---

    en son bıraktığımda herkesin nickaltına seda sayan gibi kokulu kokulu entry'ler girerek suni bir tebaa yaratıyordu. yalan yok, emeklerinin karşılığını da almıştı :( sonra herkes için adalet diye ağlayıp, galatasaray sözlük'ün de yokluğunu fırsat bilip bir sözlük kurdular. epey de adam topladılar burdan. şimdi o gidenlere bakıyorum, sözlüğün kurucularına bakıyorum, gene gelmiş burada herkes için adalet diye ağlıyorlar :(

    olum azıcık dürüst olun lan, başkanınız gibi olmayın. ibret olsun diyorsan kalsın orda o entry. burdan gidip başka sözlük açıp, galatasaray sözlük'ten adam toplayıp, sabah akşam burayı karalıyorsan kal orda; daha gelme buraya. sonra buraya gelip ağlarsan olmaz. başkan'ın gibi olursun.

    sen kendi sözlüğünde galatasaray'ın en büyük efsanesine hakaret üzerine hakaret edeceksin, bunu yapanlara prim vereceksin; biz burda uzaydan inip galatasaray başkanı bir adama karşı hoca'nın yanında saf tutunca hadsiz olacağız.

    başkanmış da, makammış. galatasaray'da fatih terim'den başka makam yok. tamam mı koçum?

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    http://i.imgur.com/YzUOCT3.png + +

    nefret ettiği adam türlerini sıralayacağına, dönüp aynaya bakması gereken yazar.

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    nickini halim (duman) abi şeklinde değiştirmesi gereken yazar.

    --- alıntı ---

    bu kadar abuk saldırıdan sonra ben de dayanamayıp yazıyorum aşağıdakileri, takdir milletin artık.

    --- alıntı ---

    ne kadar büyük başı varmış ki bütün kızların mütemadiyen nickaltına toplandığı yazar. biri sözlüğün justin beiber'ı, one direction'ı...ergen fangirl'leri yine kendisine nickaltında "justiiiiin, justiiiiğğğn!!" diye bağırıyor. oysa kendisi vasat bir serdar ortaç hayranı, astığı astık, kestiği kestik leşçil bir avam, ama sokakta karşısına çıkacak herhangi bir liseliden de bir otobüs dolusu sopa yiyebilecek kadar da yumuşak.* pamuk gibi. üflesen altına pisleyecek. şimdi coşagelmiş, coşuvermiş, klavyeden sallamaya başlamış koçumlu moçumlu. dikkat et de o koç dürtmesin seni.

    biri de yırtık dondan çıkan, her burnum* hıyar diyene tuzla "hele hele" diye koşan justin sevici, üçüncüsü de dikkate değmeyecek kadar küçük ve mide bulandırıcı. bu justin seviciler oturmuş birbirlerini seviyorlar. sevgiden ne zarar gelir?

    başlığa ilk uğrayan arkadaş ise anca birilerinin tokası olacak nitelikte, hani rte şakşakçıları diyor ya bi tarafının kılıyım diye hah aynen öyle işte.

    ibretlik entrynin silindiğini ben de şimdi burada yazıldıktan sonra fark ettim. olmuşsa kafam iyiyken olmuştur. sildiğime dair hiçbir şey hatırlamıyorum. sorun değil zaten, canlandırıyorum o entry'yi. "justiiiiin, justiiiiin" diye bağırmaya devam edebilirsiniz aynen. birbirinizi sevmeye de devam.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın