• 86
    galatasaray'ın yaşayan efsanesine yapılan saygısızlıkları hazmedememiş taraftardır. fatih terim'i baba yarısı gibi görür ve hangi takımı çalıştırırsa galatasaray'la maç yapmadığı sürece başarılı olmasını istemesi kadar doğal bir şey yoktur. aslolan elbet galatasaray.

    ama galatasaray'ın değerine değer katan, köklü tarihine yeni bir çok sayfa ekleyen insanların değerini düşürmek için medyadaki tetikçilerini kullanıp yıpratarak, galatasaray tarihinde görülmemiş biçimde idmandayken kovarak aslolan galatasaray lafının arkasına saklanılıyorsan orada bir duracaksın diyeceğim ama... taraftar profili ortada. 2 yıldız transferi yaptı diye büyük başkan olan adamlar babasının çiftliği gibi yönetedursun kulübü siz belki 1-2 dünya yıldızı daha gelir diye satın efsanenizi.

    -efsanene saygısızlık et aslolan galatasaray

    -galatasaray örf ve adetlerini hiçe say aslolan galatasaray

    -galatasaray'dan rant sağla, devletten ihaleleri cukkala aslolan galatasaray

    e biz siktirip gidelim ozaman madem aslolan galatasaray aslında bu şekilde bir aslolan galatasaraysa bize çok da gerek yok diyeceğim ama umutlanmayın. azalarak biteceğimizi düşünseniz de zamanı gelince aslolan galatasarayın şimdiki kullanılış şeklinin asıl zarar gören galatasaray olduğunu anlayacaksınız. demokrasi kelimesinin içini boşaltıp kendi istediği anlamları yükleyen zihniyetle "aslolan galatasaray" lafına bunları yapanların arasında pek fark görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın