resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 4220
    kendisi 4-4-2 veya mört dört iki gibi taktiklerle oynayacak bir oyuncu degil. hatta kendisinin oynayacagi taktik bile yok. bu cocugun taktigi "at bana gelsin gol olursa olur, olmazsa siz yine it gibi kosar topu bana atarsiniz" taktigidir. trabzonspor gibi oynayacaksin, butun takim burak'a calisacak ki burak bol bol gol atsin.

    yalan yok... besiktas, fener, trabzon derken galatasaray'a geldi. ama
    gram isinamadim bu cocuga. sevemedim. zorla degil ya, itici geliyor bana oynadigi futbol. hareketleri.. tipi... simdi agzima gelenleri buraya yazip sözlugun huzurunu kacirmak istemiyorum. zaten bir galatasaray asigi olarak bana yakismaz.

    bilmemiz gereken tek sey, burak'in galatasaray'a gelirken bizim takimi basamak olarak gördugu. avrupaya acilan kapi olarak algiladigi. yoksa bu adam ne renklerimize asik, ne galatasaray taraftari, ne de bu camia ile basari yakalama pesinde. bi sampiyonlugu eksikti onu da aldi gecen sezon. o yarim aklina avrupayi kim soktuysa lazio gibi sikik takima galatasaray'dan az paraya evet diyebilmis.

    cok samimi ve kalpten yazmaya calisiyorum ama bilmiyorum yaa.. valla ben de bilmiyorum. gol atmis, kral olmus inan skimde degil. bu adam sahada "ben galatasarayliyim" durusuna sahip degil. kafasinda da sari kirmiziyi coktan bitirmis.

    insallah toplar kafasini ama ben su takimda skimsonik duygusal oyuncu görmekten biktim. nazdan tripten illallah geldi.. yok mu aga söyle isini yapan, parasini alan stabil bir oyuncu? ulan drogba daha dun geldi burak'tan fazla camiaya sahip cikiyor. burak ise hep kendine...

    duygusalmis... esra ceyhan'a cikip siir okusun amina koyim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın