• 874
    hazır ortalık durulmuşken kendileri hakkında ufak bir tespitim var. çok ballı bir takım yada para parayı çekiyor.

    geçtiğimiz transfer döneminde jose ile yolları ayırıp carlo ancelotti ile anlaşmış ve yeni gelen teknik direktör doğal olarak bir takım oyuncuları istemiştir. bunların başında mesut özil var ve diğerlerigonzalo higuain, raul albiol, josé maría callejónpedro leon, ricardo kaka vericardo carvalho . ve bu oyunculardan toplamda 120 milyon € gibi bir bonservis bedeli elde etmişler.

    mesut özil 50 m €
    gonzalo higuain 37 m €
    raul albiol 12 m €
    josé maría callejón 9.5 m €
    pedro leon 6 m €

    mesut'u biraz ayrı tutuyorum değeri 50 milyondur, haketmiştir o bonservis bedeli ama sonuç olarak gözden çıkarılan bir oyuncuya 50 milyona alıcı bulmak iyi iştir. asıl şanslı oldukları kısım higuain, callejon raul albiol paketini alan napoli ssc gibi müşteridir. ama böyle müşteriler bizi bulmaz para babası real madrid'i bulur. mesela higuain'e 37 milyonu bayarlar ki geçen sene bir bok yapmamış bir oyuncu. ama şampiyonlar liginde 8 gol atmış liginin gol kralına 12 milyon verirler ıkın sıkın 15 istersin kaçarlar. raul albiol ve callejona hiç girmeyeyim gene istenemeyen ve kadroda düşünülmeyen oyuncular bu fiyata okutmak da bir iş yada şans diyeyim ne bileyim.

    yine aynı takımla başka bir örnek vereyim sene 2010 yada 2009 olması lazım mourinho real'in başına geçer ve robben'i kadroda düşünmezler bayern munich yazılır ve yanlış hatırlamıyorsam 18-20 m € arası bir bonservisle satarlar. dikkatinizi çekeyim arjen robben o sıra 26 yaşında . ve o yıl robbenhem milli takımda hem de bayernde harikalar yarattı yaratmaya da devam ediyor.

    fazla uzatmadan şans bi şekilde yüzlerine güldü ve sanki cavani'yi psg'ye kendileri satmış oldu üstelik 3 tane istenmeyen oyuncudan da kurtuldular. darısı bizim başımıza.
App Store'dan indirin Google Play'den alın