• 3
    değeri aşağıdaki soruda gizli olan kişi.

    --- alıntı ---

    kadron 6 yabancı beş yerli oyuncudan oluşuyor. drogbayı, sneijderi kulübedeki duruşuyla, kariyeriyle mancini mi daha çok etkiler, fatih terim mi acaba? galatasarayda yaptığı büyük işler bizi etkiliyor olabilir ama mancini mi daha büyük isim fatih terim mi dünya futbolu için? romantikleşmeden bir cevap ver bakalım. sahada altı yabancı oyuncu olduğuna göre, hangi isim daha motive edicidir takımı?

    --- alıntı ---

    bu işler iyidir hoştur şampiyonlar ligi denince hoca boştur demekle olmuyor. kaptan bülent saçımızda saç bırakmadı. yabancı hocalar cesur yüreği kapının önüne koydu, kaptan bursa'dan döndü.

    yabancılar için yukarıdaki sorunun cevabını kimse bilemez. hiç biri gelen hoca iyidir giden kötüdür diyemez veya tam tersini. belki emekli olduklarında bu sorunun cevabını öğreniriz ancak açık ara fatih hoca çıkacağını düşünüyorum.

    28 eylül 2013 galatasaray çaykur rizespor maçında harika oynayan bir göbekli çingene vardı. (bkz: engin baytar)

    2 ekim 2013 juventus galatasaray maçında bu çingene ilk 11'de yok ikinci yarıda da yok. hoca yeni geldiği için mi? engin'i tanımadığı için mi?

    rize maçında engin baytar'ın bruma ile nasıl güzel anlaştığını takımı nasıl ileri taşıdığını, nasıl ince paslar yaptığını, boşa kaçtığını, rakibi karşıladığını hoca en azından kayıtlardan görmedi mi? tamam göremedi takımı bilmiyor. peki öğrenene kadar kaç ay geçecek.

    fatih hoca sonrası yerli hoca seçilmeliydi. hem etik olarak hem akıl olarak bu şarttı. şenol hoca veya mustafa hoca boştayken italyan hoca ile 3 yıllık anlaşma yapmak akıl noksanlığı değil tilkiliktir. hoca'nın yanına danışman koymaktır. maalesef geleceğimiz kendi pozisyonunu düşünen danışmanın elinde. danışman koşa koşa fatih hocanın oturduğu şoför arkasını kaptı. yerli hoca gelse o danışman o koltuğa nasıl oturacak?
App Store'dan indirin Google Play'den alın