resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 4020
    1-fatih terim kendisine teklif edilen 2 yıllık sözleşmeyi neden reddetti?
    1- reddetmek zorunda bırakıldı sevgili kardeşim.

    a) para seçeneği çok komik, fatih terim'in parayla ne sorunu olacak? hagi transfer olabilsin diye para almamayı teklif eden adamdan bahsediyoruz. yuh!
    b) fatih terim her zaman milli duyguları ağır basan adam olmuştur. milli takımla devam etmek istediği anlamına gelmez bu, 4 sene üst üste şampiyon olduğumuzda çıkarırlardı her iki takımda da antrenör olsun seçeneği ama şimdiki federasyonun ne kadar içten pazarlıklı olduğunu biliyoruz.
    c) emeklilik yakın zamanda olmaz.
    d) belki kendisinden sonra gelebileceğine inandığı biri olsaydı ve ona devredip gitseydi olabilirdi diyebilirim.
    e) bu konuda yorum yapmak isterdim ama pilot olmak istemiyorum.

    2) tüpçü ve aziz önderliğindeki çeteyi dağıtacaktı adam, bizim başkan azıcık destek çıksaydı.

    3) abdürrahim albayrak'tan ne bekliyorsun?? başbakan karşı çıkmasını mı? hangi akılla, hangi stratejiyle? cesaret edemez ki bir kere. o nedenle burada ünal aysal'a görev düşüyordu, nazik bir şekilde reddedebilirdi hem tüpçüyü hem de emir veren zatı

    4) basının tek istediği galatasaray'da karışıklık, ikilem, çatışma. bugün destek çıktığına yarın köstek olurlar, servis edilen haberler, yalan haberler suçlamalar falan. ne bekliyorsun bu ülkenin spor basınından? fenerbahçe'nin elinde oyuncak olmuş.

    5) adnan öztürk... başka bir ünal aysal o da. kibir denizi mübarek, aşağılamalar, küçük görmeler... istediğini alamadığı için ünal aysal'a saldırması normal.. umarım başkan olmaz ilerde.

    ünal aysal suçlu mu, bence en büyük kısım onun.. futboldan anlamadığını söylediği halde anladığını iddia eden üç kağıtçıları topladı etrafına...dolduruşa geldi... dürüst ve albayrak'ı göndererek terim'i bezdirme operasyonunda level atladı.. sonuçta istediği oldu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın