resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 464
    adamın elinde sihirli değnek yok, yönetimin yaptığı zamanla hatasının sorumlusu kendisi olamaz. takımla birlikte kamp yapmamış, oyuncuları tanımıyor, akhisar maçı kendisine bağlanamaz, burada oyuncuların arzusu önemliydi ama hayal kırıklığı yarattılar.

    kendisine en azından devre arasına kadar süre tanınmalı. siz derseniz ki " zaten lig bitiyor, şampiyonlar ligi grupları bitiyor " o zaman derdinizi böyle plansız bir hareket yapan yönetime anlatın derim.

    bize teknik direktörün katkısı dediğim gibi 2 aydan önce olmaz. burada yardımcıları tugay kerimoğlu ve taffarel'in kendisine gerçekten yardımcı olması lazım. asıl kendisine iş düşenler ise galatasaray futbol takımından başkası değil. "zaten hoca değişti başarısız olsak bile sorumlusu biz olmayız" mantığıyla oynarlarsa bu sezon bizim için bitmez ve önümüzdeki sezon için cl bile hayal olur.
    takımımızın bir hava yakalaması ve seri galibiyetler alması lazım, form tutan galatasaray takımı tank gibi her rakibini ezip geçer zaten. şu arada milli maç arası iyi oldu, bir nefes alırız.

    şimdi devre arasına kadar 5 deplasman maçımız kaldı ve bunlar sırasıyla, kayserispor, fenerbahçe, kasımpaşa, gençlerbirliği, kayseri erciyesspor. yani yalnızca 3 kere istanbul dışına gidiyoruz.
    galatasaray-karabük
    kayseri-galatasaray
    galatasaray-konya
    fenerbahçe-galatasaray

    sıradaki maçlarımız. şu fener maçına kadar kayıpsız gelebilirsek, kadıköy'deki derbiye puan farkını kapatmak için çıkarız, amk bu seri bir gün bozulacak illa ki ama bugün ama yarın. atletico'nun r.madrid'i santiego barnebau'da 14 yıl sonra yendiği gibi biz de fener'e koyacağız bu sene. *

    işte o zaman bizim çıkışımız başlar rakiplerde de stres...

    zaten 6 ekim 2013 fenerbahçe trabzonspor maçında fenerbahçeli taraftar ve oyuncuların bu kadar agresif olmasının tek sebebi budur. havaya girdiğimizde farkı kapatacağımızı bilmeleri...

    her ne kadar oynadığımız futbol şimdilik tat vermese de geleceğe ümitle bakıyorum...
App Store'dan indirin Google Play'den alın