resim
Ibrahim Ethem Hacıosmanoğlu
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:58
Uyruk:Türkiye
  • 197
    bu adam karadenizli, daha da ilerisi oflu. sıkıntılı olur oflular, karadenizliyim iyi bilirim bizim oralarda of direk allaha bağlı derler. trabzon burada mağdur, bu konuda bir kere anlaşalım. adam aylardır başkanlık yaparken fenerbahçeyi yönetenler türk futbolunu kirletmiştir, bunun cezasını çekmeliler, benim fb ile bir sorunum yok taraftarını da severim ama ortada suç var ve biz hak ettiğimizi almalıyız diyor. tek derdi trabzonun hakkının verilmesi. fener camiasını baştan aşağıya karalayan tek cümlesini bulamazsınız. tamam biraz mafyöz bir abimiz kendisi ama her insanın tarzı başka. adamın duruşunu bırak, söylemlerinde bir sıkıntı yok. aziz yıldırım'a hırsız diyor, avrupadan yereline bütün mahkemeler de doğruluyor. burada sıkıntı yok.

    maçtan sonra basının karşısında ısrarla size küfrettiler diye soruyorlar adam ben duymuyorum öyle şeyleri takılmıyorum diyor. arkasından orda bir densiz kaça satın aldın rerö deyince kayışı koparıyor. baksan üstündeki forma sarı lacivert, baksan çağlayanda joplanmıştır o mal ama kalkıp trabzon başkanına maçı satın aldın diyor. lan sik beyinli senin başkanın tescilli şikeci ama tribünde büyük başkan diyorsun. orda efendi gibi konuşan adamdan ne istiyorsun; zaten içerde anasına bacısına sövmüşsün daha derdin ne? hacıosmanoğlu'nun o lafı türk futbol tarihine kazınsın, satın alma işlerine başkanına bakar demesi gördüğüm en büyük ayardır.

    adam binmiş arabasına gidecek, yolda saldırıyorsun. bu kaçıncı vukuatın lan? benzinlik yakan sen, sahaya giren sen, polis arabasını ters çeviren sen? neden yapmışsın, şike yapmış başkanın yakalanmış ceza almış saldırıyorsun. ali koç süper finalde kazanacağından emin gövde gösterisi peşinde kazanan kupayı burada hemen alsın diyor maçtan önce, ikinci başkanının talebi lan. kupa geliyor, kazanamıyorsun vermemek için taklalar atıp dışarda benzinlik yakıyorsun. tahrik etmiş polis, abi lütfen tahrik olmayın. rica ediyorum bu amk ülkesinden biri tahrik olmasın. polis naptı sana anana mı sövdü niye tahrik oluyorsun? hadi tribünde tahrik oldun, sahada neden kovalıyorsun?

    açık konuşalım, fenerbahçe tüm camiasıyla hak ettiği cezaları almadığı sürece bu olaylara devam edecek ve adalet isteyen kendi adaletini kendi sağlayacak. bu bugün hacıosmanoğlu olur, yarın trabzon taraftarı öbür gün galatasaray taraftarı. böyle şımarık camia olur mu amk, iki senedir tahriğin arkasına saklanıyorlar. trabzon başkanına kurulan kumpas trabzonda aziz yıldırım'a kurulursa sopa taştan öte şeyler konuşur, bölgenin gerçeği bu. o zaman trabzonlu taraftar tahrik olduk derse hoş görceksiniz ağalar, baştan anlaşalım. hacıosmanoğlu ve çakıroğlu'nun eşgal belirledikleri yazıyor sağda solda, bunlar tehlikeli şeyler. karşılarında sadri şener, özkan sümer falan yok bu adamlar arkasını arar, kendi adaletlerinin de peşinde koşar. şahsen karadenizliyim, ben bu adamlara bulaşmam. bu işler şaka değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın