resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 440
    sezon başında kazanılan emirates cup dışında takımın ne oynadığı, ne yaptığı, hücum varyasyonları ve duran top organizasyonları belirsiz.. her ne kadar süper kupa'da ezeli rakibine karşı yine şampiyon olsan bile, ağustos'tan bu yana "işte bu ulan!" diyeceğin galatasaray yok sahada. bunun sorumlusu ne mancini, ne de bugün küfretmeye hazır olunan bülent tulun - ünal aysal veya lütfi arıboğan. bu isimlerin hiç birisi fatih terim kadar suçlu değil. peki suçları yok mu? elbette var, bazı şeyleri yönetemedikleri için.. ama takımın gerek kondisyon olarak çok kötü olması, gerekse takımın mücadele etmemesi, rotasyona sokacak adam olmaması, eldeki rotasyon oyuncularının bedavaya sana 17 yaşındaki oyuncu için laf söyleyecek karakterdeki takımlara verilmesinin sorumlusu elbette yönetim veya 6 gün önce göreve gelen mancini değil.

    mancini kendisi de söylüyor, 1 aya ihtiyacımız var diye. peki bunun sorumlusu kim? 30 milyondan fazla taraftarı sözleşmesini uzatsın diye ağzının içine bakarken puan kaybedilen antalyaspor maçı sonrasında "birileri mutlu olacak diye imza atmam" diyen fatih terim olabilir mi?

    mancini'ye bayılmam ama bu adama sırt çevirmemek gerekiyor. başarısız olmasını istemenin galatasaray'a ihanet olduğunu unutmamak gerekiyor. herşeyden önemlisi, yanında veya arkasında olmak gerekiyor, karşısında değil.. 2010-11 sezonunu yeniden yaşamak istemiyorsanız kenetlenin. başka galatasaray yok..
App Store'dan indirin Google Play'den alın