resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3992
    son iki senede en yakın rakibine toplamda 20 puan fark atarak şampiyon olmuş ve uzun yıllar sonra çıktığı ilk şampiyonlar ligi serüveninde çeyrek final görmüş takıma sahipken, yani her şey yolunda giderken olağanüstü genel kurul kararı alıp mevcut yönetimini komple değiştiren ve malum zihniyetin adamlarıyla dolduran başkandır.

    bir takımda her şey yolunda giderken neden kongreye gidilir. neden ali dürüst, albayrak vs. gibi isimlerle devam etmeyip tamamen galatasaray liseli adamlar yönetime toplanır.

    fatih terim'e 2013 mayısında sözleşme teklif etmeyip, milli takım hadisesi çıkınca neden alelacele emri vaki yaparak 2 senelik sözleşme teklif edilir.

    normalde her sene birer birer senelik sözleşmeler yapılırken, yani alt metin olarak şampiyon olamazsan senle çalışmayız mesajı verilen fatih hoca'dan nasıl "ne güzel birer birer gidiyorduk ne gerek vardı şeklinde" ayar yenilir.

    fatih terim'le neden 1-2 sene değil, ferguson gibi 5-10 senelik sözleşme yapılmaz veya fatih terim ile uzun süreli çalışmaktan neden korkulur.

    önce bu sorulara cevap versin -tabi verebilirse- ondan sonra kendisinin ne olduğu ortaya çıkacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın