resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3716
    bu sözlükte herkes bir alem. bir tarafta bir adama azcik elestiri getirince oyuncunun anasina sövülmüs gibi tepki verenler diger tarafta bir oyuncuya takıp agzıyla kus tutsa bile laf edenler. ulan takım tutar gibi savunmayi ya da sövmeyi bırakın oyunculara ya.

    sneijderi savunacagiz diye atmadiginiz takla kalmadi. abicim adam formsuz. cok formsuz hem de. öyle böyle degil. geldiginden beri adam gibi damga vurdugu mac yok. her mac araya 1-2 top salınca iyi oynuyor olmuyor. koca dunya yildizi bu. daha fazla maca damga vurmasi lazim. oyun icinde daha cok gorunmesi lazim. su an yoklari oynuyor adam. formsuz demekten bu denli korkmayin. biz gitsin hemen demiyoruz. ama cok yetersiz oynuyor. bu gercek. diger isimlerle karsilastirip bu adamin attigi iki ince pasi abartmayin. sneijder amk bu. atacak zaten. ama cok daha fazla atmali bir macta. cok yetersiz su an. daha fazla top istemeli daha fazla bosa kacmali.

    bokunu cikarmayin savunmanin. aylardir 4-3-1-2 yuzunden böyle diyordunuz. yer yer 4-2-3-1 e donuyoruz. bu sefer de takım savunmadaydi. ondan kötüydü diyorsunuz. hep bir abuk sabuk bahaneler. adam su an yetersiz abicim. net. manciniyle beraber kendisine gelir diye umuyoruz. eski sneijderin %80ine ulassa yeter bize. ama su an eski halinin %30 uyla falan oynuyor. fazlasi degil.

    ha performansi da manciniyle beraber de artmazsa da babamizin oglu degil. cok istiyoruz olmasini. cok guzel adam. ama olmazsa da aşık gibi takılıp kalmamak lazım. piyasasi dusmeden gonderilir yolumuza bakariz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın