resim
Yusuf Erdoğan
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.71
Uyruk:Türkiye
  • 20
    - sinirsiz yabanci hakkimiz olmadigi icin bu tur potansiyelli futbolcular her zaman radarimizda olmali. transfer edersin tutar tutmaz, gelisir gelismez orasi ayri konu. biz bu ligin ustundeysek, bizim seviyemize yaklasabilen butun oyunculari toplamaliyiz. tipki bayern gibi. yusuf o seviyede veya degildir demiyorum, bu bir mentalite meselesi.

    - trabzon baskaninin dedigine gore fatih terim zaten kendisini transfer etmek istemistir. (bkz: #1305350) son zamanlarda tutmayan bir suru yerli transferimiz oldu evet; yigit, sercan, mehmet batdal vs. ama hatirlayin hakan sukur, umit davala, hasan sas, vedat inceefe gibi bu takimin en efsane kadrosuna giren adamlari da anadolu'dan topladik.

    - takimin mevcut yas ortalamasi dusunuldugunde genclere yatirim yapilmasi gerektigini sokaktaki cocuk bile soyluyor. ha bir de isteyip de alamadigimiz bir suru oyuncu var. simdilik gorunen yusuf'da bu kategoride kalacak gibi.

    - gencleri toplamak zaten bir mesele, iki mac iyi oynayan 3-4 milyon euro oluyor. ama bunlari alsan bile asil mesele ondan sonra basliyor. kendisini gelistirebilenler takimda kaliyor, baska takimda parlayip bizde sonenler ise sercan ve yigit gibi hizli bir sirkulasyon dahilinde sistemin disina cikmali.

    sonuc: bu tur genc yeteneklerde sonradan ah vah dememek icin risk almak lazim. tutmaz ise tatli canini fazla uzmeyeceksin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın