2013-14 UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Hafta Maçı
21:45 Juventus Stadium
2 - 2
  • 209
    hakkında söylenecek çok şeyi olan maç aslında da söylemek gelmiyor içimden, belki mancini'nin biraz zamana ihtiyacı olduğu için, belki futbolcuların yeni döneme adaptasyonu için, belki son dönemde gereksiz yere çok yıprandığımız-yıpratıldığımız için.. kısaca izlediğim şeyi aktarayım ama içimde kalmasın.

    galatasaray'ın alışılagelmiş atak futbolunu oynamadığı ve juventus'u da yeni sistemden dolayı -bence- şaşırttığı için ve defans yapmaya çabaladığı için bir garip maç oldu. şikayetçi değilim, yeri geldi mi defans yapmayı da bileceksin, çünkü bizim için hep en büyük olsa da ortada futbolun gerçekleri olan ve dünya çapında orta sıralarda yer bulabilen bir galatasarayımız var. juventus'a karşı da real madrid maçındaki gibi oynasaydı, eminim şimdi gruptan elenmeyi konuşuyor olurduk.

    hakemin allah'a emanet yönettiği bir maçta, juventus'a karşı beraberlik almak bence büyük başarı sayılabilir. tabi ki allah'ın adaleti şaşmaz, biliyoruz ama futbolda adalet şaşınca maçı çevirmek çok zor oluyor ki umut bulut'un golü olmasa şu an bambaşka şeyler konuşuyor olurduk. hakem.. sağolsun bizi vardan yok etti o sahada, lehimize hiç mi pozisyon olmaz, ne pis-kaka insanlarmış bizimkiler.. oyunu soğutma, biraz nefes alma adına yapılacak hamlelerimizin katilidir kendisi, buradan selamlarımı iletiyorum.

    umut bulut da demişken sadece şunu bilsin, umut'un sezon başı transferi çok gerekli gelmemişti ama burak'ın bu kadar kötü olacağını da tahmin etmemiştik. o yüzden, umut sözümü yerde bıraktın ya aferin sana, hep böyle kal.

    drogba, muslera, melo, chedjou, yer yer hakan ve gökhan ve bruma.. maçın iyilerindendi benim için. drogba zaten çok enteresan biri. ne zaman "yoruldu artık, çıksa mı acaba" desem beni şaşırtıyor, gücünü doğru kullanmak bu olsa gerek. muslera.. sadece iyi ki varsın çocuk, hep bizimle kal. ileride selçuk ve sneijder çok yalnız kaldı ve ayakta kalmakta zorlandı zaman zaman ama ellerinden geleni de yaptılar, bu kadar yalnız bırakılmamalı. defans futbolu dediysek o kadar da ölmedik.

    riera, bilmiyorum ne desem. taktik gereği mi kötüydü yoksa kendi mi hakikaten bu kadar kötüydü, bilmiyorum. hiçbir hava topunu alamadı, yönlendiremedi, adamını iyi tutamadı. bulunduğu bölgenin değişmesinden dolayı geçici bir kişilik bunalımı yaşadığını düşünmek istiyorum sadece.

    ve amrabat, bize atılan iyi bir kazıktın sen, menajerinle çalışmalı galatasaray.

    ve semih, geçmiş olsun kardeşim, çabuk iyileş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın