resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3697
    her geçen maç garip garip argümanlarla savunulması bile durumun vehametini ortaya koyuyor. onu destekleyenler her maç farklı argümanlar bulmaya çabalıyor ama kendisi sahada her geçen maç daha iyi olmak için çabalamıyor. bu adam yeni geldi sayılmaz. geçen sezonun ortasında gelmiş, sezon sonuna kadar oynamış, bir sonraki sezon başı kampını geçirmiş ve yeni sezonda baya yol almış birisi.

    2 ekim 2013 juventus galatasaray maçında yine yokları oynadı. görmek isteyen göz görüyor. bildiğin yokları oynadı. futbol olarak ağırlığını ortaya koyamadı.
    bazıları kendisini savunmak için bütün maç topu drogba'ya şişirdik, savunma yaptık o yüzden kendisini gösteremedi diyor. yahu arkadaş o topun şişirilme nedeni kendisini etkisiz olması zaten. etkili bir sneijder olsa geriye gelip top alıp oyunu kurmaya çalışır, orta sahada topu tutmaya çalışırdı. böyle yapamadığı için gerideki adamlar topu ileri vurdu.
    geriye gelip top alıp tazı gibi koşan bruma'yı kaçırmayı denerdi, drogba'yı doğru yerde topla buluşturmayı denerdi.

    juventus maçında drogba'nın görevi topu indirmek ve topun geri dönmemesini sağlamaksa, bruma'nın görevi hızlı atak yapmaksa sneijder'in görevi de savunmadan topu alıp hızlı bir atak organizasyonu yapmaktı. oyunda ağırlığını hissettirseydi gerideki adamlar topu ileriye vurmak zorunda kalmayacaktı. ulan orada sneijder var ona atalım diye düşüneceklerdi. bu işi ne melo ne de selçuk yapardı. onları görevi tamamen defansifti. topu çıkarmak ve oyun kurmak wesley'in işi. tamam pirlo'ya baskı yapmıştır, yapacaktır da bu onun yan işi. asıl işini yazdım yukarıda. zaten bu yan işleri de yapması lazım. burak bunları yapamadığı için tepki görüyor. gol atmanın yanında pres yapmadığı için tepki görüyordu.

    35'lik drogba 25'lik ayıboğanları çime gömerken ve üstüne gollerini atarken sneijder ne yapıyor?

    24 maçta 1 tane asist yapmış. sadece 1 tane. asist olacak pasları başta burak yılmaz ve diğer futbolcular tarafından harcanmıştır kabul ama o geldikten sonra burak yine tonla gol atmış ve bunların hiçbirisinde asisti yok. acı ama gerçek.

    olmayınca olmuyor işte. tıpkı elano, jo, dos santos, misimovic, ricardinho, quaresma, guti, vs.. gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın