• 12
    ben de bu maçta bolca yerli oynatılmasının ve drogba'nın en azından yedek soyundurulması taraftarıyım. ne de olsa oyuna sonradan girip akhisar'ı duman edebildiğini kanıtlamışlığı var.

    semih'in sakatlık durumunu bilmiyorum, iyiyse mutlaka oynamalı fakat en ufak bir şüphe varsa bile forma direkt gökhan zan'a teslim edilmeli. chedjou ile çok güvenilir bir ikili olacaklardır. eboue aynı eboue, kendisinden ümidi kestim, bir süre sağ bekte sabri'yi izlemek istiyorum. en azından kora kor mücadele eden, varını yoğunu ortaya koyan, psikolojik savaş aracı özellikleri de olan gayretli bir isim. son haftalarda da gayet iyiydi. mancini riera'yı kazanmak istiyorsa bu maçta solda kendisini oynatabilir, sonuçta melo cezalı olduğu için yabancı kontenjanı müsait, onun dışında hakan balta'dan gayet memnunum ama riera oynarsa ona da yoğun tempoda bir dinlenme fırsatı yaratılmış olur, yoksa gayet formda olduğunu düşünüyorum.

    orta sahada çok eksiğiz. belirtmiş olduğum üzere melo ve de partneri selçuk cezalılar. ceyhun ve engin yerlerini dolduracaklardır. bu iki aslan parçası da maşallah hiç görevden kaçmayan, her zaman hazır olan üst düzey yedeklerimiz. çok sıkı adamlar, akhisar'a geçit vermezler. önlerinde bence sneijder oynamalı, oynamalı yani bu adam daha fazla oynamalı. kendisini kadro dışı bırakacak, yedek soyunduracak ya da hemen şimdi satacak halimiz yok. eşek yüküyle para döktük, kendisini kazanmamız lazım. oynasın da kendisini bulsun, hem görece zayıf bir rakip belki toparlar bir şeyler yapar. bir takımın tüm asları da dinlendirlmez. ileri uçta da bruma-burak-umut güzel olur. hem formsuz burak'a fırsat verilir, hem de son haftaların yıldızı umut hak ettiği şansı yakalar.

    5 yabancı olduğu için de drogba yedek kulübesinde durabilir. burak formunu düzeltmemiş ise drogba rahatlıkla oyuna alınır. şaka maka varını yokunu ortaya koyuyor bu adam, bilmiyorum alınır mı gücenir mi ama şu yoğun tempoda dinlenmeyi kesinlikle hak etti. oynayası varsa da çıksın oynasın tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın