resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3680
    kendisinin tepki çekmesinin esas sebebi isminin sneijder olması, aldığı paranın astronomik olması ve bizim de galatasaray olmamızdır.

    bu adam geldiğinde herkes kendisinden gol ve asist beklentisine girdi. çünkü adam wesley sneijder. koskoca inter'de real madrid'de oynamış, hollanda milli takımı'nın 10 numarası.

    sen bu adamı sistem oyuncusu, takım içinde önemli bir denge diye savunabilirsin, haklısın.

    fakat insanlardaki ilk beklenti o değildi. çünkü adam sneijder. aldığı para, bizim gibi kulüplere göre oldukça fazla ve biz bu kadar fazla para veriyorsak bu adam sistem oyunculuğundan çok daha fazlasını yapması gerekir. bak melo da fazla alıyor ama millet ona o parayı savunmada temel direk olsun, hücumla savunma arasındaki dengeyi sağlasın diye verildiğini biliyordu. melo da sana bilineni verdi ve aldığı paranın kuruşu bile konuşulmuyor.

    aynı şekilde drogba da çok fazla para alıyor ama gelmeden önce sen ondan ne bekliyorduysan, o sana misliyle karşılığını vermeye devam ediyor. eğer beklentileri karşılamasaydı sen burda onu belki de takıma tecrübe katıyor, pres yapıyor, pas alamıyor diye savunmaya çalışacaktın ama sonuç vermeyecekti. çünkü insanlar drogba'dan tam da şu an yaptıklarını yapmasını bekliyordu. yaptı ve bir allah'ın kulu onun aldığı parayı zerre önemsemez bile.

    sadece verilen ve alınanlar taraftara göre aynı oranda değil. sorun bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın