resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2034
    son 3 mactır; yenildiğimiz madrid macındaki ilk 45dakikalık performansı dahil net bir şekilde oyununu beğendiğim futbolcumuz. engin dribling özelliği olan, futbolu sadece ayağıyla değil aklıyla da oynayan bir oyuncu. vurması gerektiği yerde vuran, yardırması gerektiğinde yardıran, pas vermesi gerektiğinde de verengillerden.

    gecen sene amiyane tabirle götü göbeği salmış hali rezaletti ama bu sene engin ilk sezonundakine benzer bir tat bırakıyor izlerken benim ağzımda acıkcası. sneijder ve bruma hatta drogba gibi pas oyununu iyi oynayan oyuncular arasında sağ kanatta kendisini görmeyi tercih ederim. özellikle amrabat ve aydının pas oyunu konusunda kendisine yaklasamayacak sevide olduklarını dusundugum zaman.

    hızlı oyunla topu ileri tasıma dusuncesi ile amrabat yada aydını oynatmasına saygı duyuyorum mancinin ama suan o mevkide takıma en yararlı olacak kişi engin baytardır. 2. tercih amrabat olur, aydın yılmaz ise ikisinin arkasından tercih edilebilir ancak.

    4 2 3 1 in sağ/sol iki tarafında bruma ile dönüşümlü oynamalarını diliyorum, umarım bu gece ikisini birlikte sahada görürüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın