• 777
    eleştirildiğini görünce dayanamıyorum. savunmak-savunmamak için değil, argümanları okumadan durmaya dayanamıyorum. acaba standart bir futbol izleyicisi olup futbol bilgisine 10 üstünden rahatlıkla 7 verilecek bu adama hangi sebep ile linç kampanyası başlamış ilgimi çekiyor. girip okuyorum.

    adamı futbolcuya, teknik direktöre, başkana küçük düşürücü ya da makamını zedeleyici yazılar yazdığı için yeriyorsunuz-yeriyorlar.
    iyi de bu hakkı ona kim veriyor? moderasyon mu? bence bu hakkı ona direkt olarak galatasaray camiası veriyor.

    sen adnan polat’ı gönderirken kulübün tarihinde emsal olacak küçük düşürmeyle bunu yapmadın mı? sen galatasaray tarihinde ilk defa bir eski başkanı divana sevketmedin mi? sen kendin galatasaray başkanlık makamını düşürmedin mi ünal aysal? o zaman taarabt gibi vasat bir izleyiciden botokslu lafını yersin. bu makamı, onun eski sahibine yaptığın davranışlarla sen küçülttün zaten. el altından basına malzeme vererek, mikrofon-kamera gördüğün anda ‘’kendinden emin ve samimi gibi çek pampa’’ pozuna girerek herkesin rahatlıkla ulaşabileceği adam olarak sen kendi makamını kendin düşürerek alemin ağzına laf verdin. seni savunan adam rasim ozan kütahyalı neden bahsediyorsun allahaşkına? mesajlarını el altından verdiğin adama bak.

    burada ilk yenilgi, beraberlik sonrası mancini başlığına ‘’malcini’’ ya da ‘’elemancini’’ ya da ‘’egosuna kaydığımın italyan artizi’’ yazacağım. galatasaray teknik direktörünü aşağılayıcı, itibarını zedeleyici haberler, yorumlar yapmayı görüş bildirme cesaretini bana da taarabt’a da veren adam ünal aysal çünkü. onu küçük düşürmek için milyonca datayı alakalı alakasız yılanlara veren, prim sağlatan, kendini yağlatan ama fatih terim’i itibarsızlaştıran adam. kusura bakma ünal başkan sen fatih terim’i değil galatasaray teknik direktörlük makamını itibarsızlaştırdın. şimdi hepimizde savaş baltalarını çıkarıp ilk kötü sonuçta mancini’yi itibarsızlaştırma yetkisi var. kapıyı sen açtın, biz de içinden geçeceğiz elbet.

    bu arada bülent korkmaz, hakan şükür ve cevad prekazi’ye yaptıklarıyla galatasaray efsanelerini asabilme kapısını açan adam da adnan polat’tır. tarih onu da affetmeyecek. ama tarih adildir ünal başkanım seni de affetmez. suratına bakmayacağın iplemeyeceğin adamlar seni botokslu diye eleştirir.
    futbolcu alma, gönderme biçimleri ile de futbolcuyu asma yetkisi verdiniz. taraftar işine girmiyorum size gerek yok biz birbirimizi sikeriz.
    fatih terim takıma bir şeyler getirmişti, taktik olarak çok çok üst düzey olmasa da rakibi maç içinde çözerek skoru değiştirme yeteneği baya bir mevcuttur. 3-2’lik real madrid maçı da sabri’nin eseridir. sabri de fatih terim’in. oyuna sokuş dakikasına kadar. onu engin baytar gibi kullanarak boş alanları topla katetmesini söylediği için de o başarı terim’e aittir.

    fatih terim galatasaray’dan birlik olma duygusunu da giderken yanında götürmüştür. kimse kusura bakmasın bir daha 3-5 sene boyunca birlik olabileceğimizi sanmıyorum.
    ve ünal başkanımın bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak önüme geleni değersizleştirebilirim kalemimle. ve taarabt ya da bir başkası çıkıp makamları küçük düşürdüğünde kimse ağzını açıp lafını bile edemeyecek.

    bu yetkiyi en üst mevkiden aldık çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın