resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3963
    bir spor kulübü için önemli olan şeyin sportif başarı olduğunu sanan vasat başkan (!). halbuki bir spor kulübü için en önemli şey dünya barışını sağlamaktır.

    yahu eleştirmeyin demiyorum. eleştireceksiniz. ben de eleştiriyorum ancak az mantıklı şeylerle eleştirin. fatih terim olayı başlı başına bir fiyaskodur. sinirden kaç gündür kendimi yedim bitirdim. öyle ya da böyle bu olay bitti. tepkilerin devam etmesi çok normal ve etmeli de, biz galatasarayız biz de öyle her kafana eseni yapamazsın. fatih terim bir değerdir ve yapılan yanlıştır. ancak yanlış yapıldığı için bütün doğruları da göz ardı etmek, art niyettir. bizim için aslolan galatasaray olmalıdır. yani mancini şampiyon olursa sevinmeyecek misin ? ünal aysal başkanken şampiyonlar ligini alsak '' fatih terim olayı yüzünden umrumda değil'' mi diyeceksin ?

    oktay mahmuti olayında delirmiştim. ama olay oldu bitti, doğrusu ve yanlışlarıyla. e ergin ataman geçen sene ortalığın anasını ağlattı. onu ne yapayım şimdi ? demek ki doğru bir kararmış. terim - mancini - aysal triosunun nereye gideceğini zaman gösterecek. terim olayında hala sinirliyim. ama eğer bu takım daha iyi yerlere gelirse de '' büyük başkan '' diye götümü yırtarım. benim için galatasarayın başarısı > isimler
App Store'dan indirin Google Play'den alın