resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3957
    fatih terim ile arasındaki sorunu başlatan kişi kendisidir. en başından beri terim'i istemediğini sanırım bilmeyen yok. o zamanlar takım yeniden kurulmuş ve ayağa kaldırılması gerekiyordu. bunu yapabilecek tek kişi fatih terim olduğundan mecburen kabul etti. ilk 2 sene ciddi başarılar gelince sorunları biraz arka plana atmak zorunda kaldı ve terim'le iyi geçinmeye çabaladı. en azından sorunların daha büyümesini engelledi. 3 . sene oldu ve ilk tökezlemede terim'le yolları ayırmak için elinden geleni yaptı bence. bahane bulmak istediği zaman bir sürü bahane bulur insan. kaldı ki yen teknik direktörümüz mancini ismi taa ağustos 2013'te ortaya çıkmış. galiba sezon başından beri nabız yoklanmış. bunu çeşitli spor müdürleri biliyorsa terim de biliyordur, duymuştur.

    terim de sonrası için yolunu yaptı. buna kimse karşı çıkamaz. onun da bir kariyeri, ismi ve bundan sonra bir hayatı var.

    ünal aysaş kurumsal kimliğe yakışmayacak bir ayıp yapmıştır. fatih terim'i istemeyebilir, onunla çalışmak istemeyebilir saygı duyarım ama bunu karşılıklı oturup konuşarak sonlandırmak ve çiçeklerle uğurlamak gerekirdi. sezon başında oturur konuşursun, hocam ben seninle devam etmek istemiyorum dersin ve bir ayrılış planı yaparsın. hemen mi yoksa sezon ortasına kadar mı anlaşırsın.

    bundan sonra kendisinin yapması gereken birşey var. fatih terim ile buzları eritip bu kırgınlığı gidermesi lazım. buna kendisini ön ayak olmayabilir ama başkalarına yaptırabilir. mesela lütfi arıboğan'a. terim'i ikna edip stada çağırır, kameralar karşısında bugüne kadar verdiğin hizmetleri için teşekkür ederiz diyip plaketini verir ve bu konu medya önünde kapanmış olur. kalplerde kapanır mı bilmem ama takımın kaosa sürüklenmesinin önünü alır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın