• 768
    (bkz: #1313109)

    öncelikle fatih terim'e eline yusuf şimşek verilmiş mustafa denizli muamelesi yapmaya gerek yok. 2011-2012 sezonu başlarken bahsedilen elmander'le fatih terim gelmeden anlaşılmıştı ve selçuk hemen hemen kesindi. ayrıca felipe melo ve muslera transferlerinin tamamen yönetimin başarısı olduğunu eklemek lazım. mesela eboue ile de anlaşılmıştı, fatih terim'in bu konudaki katkısı bonservisine 3 milyon euro'da ısrar edilmesini söylemesiydi, çünkü arsenal'in eboue'yi elden çıkarmak istediğinin farkındaydı. ujfalusi de ünal aysal'ın forlan, reyes, ujfalusi çıkarması sonucunda alındı.

    alınmaca gücenmece olmasın. 2011-2012 sezonunda tamamen fatih terim'in insiyatifine bırakılmış transferler şunlardır;

    (bkz: engin baytar)
    (bkz: sercan yıldırım)
    (bkz: ceyhun gülselam)
    (bkz: okan derici)
    (bkz: yiğit gökoğlan)

    kulüp fatih terim'e teslim edildi her adımı o attı gibi bir savunma yapmana gerek yok. ha dersen ki "e sence fatih terim ne yaptı?" diye. fatih terim başkalarının 3 günde yapacağını 1 günde yaptı. bu yeni oluşumu takım haline çok kısa bir sürede getirdi. daha sezon başlamadan, real madrid'le oynanan hazırlık maçında, real madrid'e barnebau'da meydan okuyacak, güzel futbol oynayan, kazanmaya aç bir takım meydana getirdi.

    şimdi 2010-2011 benzetmesine geliyorum. unutulmasın ki o sezon kulübünün başında keita gönderip pino alan bir yönetim vardı. şimdiyse amrabat'ı yetersiz bulup, ancak kulüpte tutup üstüne bruma alan bir yönetim var. o zamanlar orta sahanda barış, ayhan, mustafa vardı, şimdiyse selçuk, melo, sneijder var. baros'la drogba'yı benzetmişsin. o konuda yorum yapmıyorum sen bu 2 adamı benzer görüyorsan bu senin olağanüstü gözlem yeteneğinle ilgilidir. ayrıca o sezon riijkard'ı gönderip kulüpte kredisi olan hagi'yi getirip günah keçisi yapan, korkak bir başkan vardı. şimdiyse gidişatın yanlış olduğunu görüp tüm türkiye tarafından karalanmayı göze alıp, fatih terim gibi bir efsaneyi gönderen, cesur bir başkanın var.

    sebep mi? sebebini bu adam* derdini geldiği ilk gün söyledi;

    "başarı, başarı, başarı."

    edit: harry kewell the wizard of oz uyardı. 2011-2012 sezonunun ortasında yapılan yiğit gökoğlan transferini de ekleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın