resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3932
    kendim de dahil olmak üzere kendisi hakkında atıp tutanların 3. yılın sonunda da şampiyon olunması halinde nasıl karşılayacaklarını gayet emin olarak bildiğim başkan.

    daha önceki entry'lerde de söyledim zaten değil lig şampiyonu, şampiyonlar ligi şampiyonu dahi olsa, kendisini ve yönetimini sonuna kadar istifaya davet edeceğim. benim için dünya üzerindeki hiçbir başarı kulübün efsanesi yapılan muameleyi haklı çıkarmaz, hele ki bülent tulun gibi adamların yakınlarında olduğu yönetim benim yönetimim değildir.

    her işi planlayan süper kurumsal başkan olmasına rağmen, hala teknik direktör bulamamıştır. neredeydi ünal bey'in b planı. fatih terim'i göndermeyi kafasına koyduğuna göre çoktan bir hoca bulmuş olması ve fatih hoca gönderildikten hemen sonra açıklaması gerekiyordu. avrupai başkanımız şimdi saçma sapan yabancı hocalara milyon euroları döküp başarı bekleyecek.

    ayrıca kendisi futboldan anlamayan biri olduğu için, bruma transferi sebebiyle kendisine değil fatih terim'e teşekkür edilmeli. 19 yaşında adama 10 küsür milyon euro vermek başkan başarısı değil, teknik direktörün oyuncu seçimidir. 17 yaşında alınan cristiano ronaldo için manchester united başkanı mı başarılı yoksa ferguson mu, aynı o hesap işte.

    bu adamın egosu, her fırsatta vurulan fatih terim egosunun 100 katıdır en az. adamın 5 milyar dolar serveti var. öyle bir insanın nasıl bir ego içinde olacağını kestirmemiz imkansız çünkü bu ortamda hatta dünya'da o kadar servete sahip olan insan sayısı çok çok az.

    tez zamanda yönetimi ile beraber gitmesi dileğiyle...
App Store'dan indirin Google Play'den alın