resim
Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Görev:Teknik Direktör
Takım:Uruguay
Yaş:68
Uyruk:Arjantin
  • 56
    ünal aysal yönetiminin medyayı kamuoyu yoklama amacıyla kullanma pratiğinin yeni teknik direktör konusunda da etkin olacağına eminim. yakın geçmişte medyanın bu yönde kullanılışını en iyi muslera transferinde gördük, onun dışında beşiktaş'a stadın verilmemesi ve bir kaç konuda daha aynı yöntemin kullanıldığını düşünüyorum.

    bence mancini isminin şimdilik bu kadar ortaya atılmasının da sebebi bu. taraftarın da mancini'ye ne kadar mesafeli yaklaştığını eminim görmüşlerdir. o açıdan zaten fatih terim olayından dolayı herkesin tepkisini çektikten sonra o kadar yüksek maliyetle taraftarın sıcak bakmadığı bir isim olan mancini'yi getirmekte aynı istekte olduklarını düşünmüyorum.

    bielsa'yı özellikle 2010 dünya kupası'ndaki şili'yle olan inanılmaz performansından tanıyorum. beşiktaş teknik direktör ararken de bielsa'yı getirmelerini istemiştim, en azından lige değer katabilecek ve sadece paramı alıp gideyim modunda olan bir teknik direktör olmadığı için. ateşleyici ve bol presli bir futbol oynatıyor, takımın sahaya yayılışı da ilginç, sanki her alana bir oyuncu düşecekmişçesine güzel yayılıyor sahaya. kadromuzu düşündüğümde, istediği tipten oyuncuların yer aldığını düşünüyorum. o yüzden kendisi de memnun olacaktır bizi çalıştırmaktan. ayrıca dünyada en fazla maç kaydı olan teknik direktör olduğu söyleniyor, belki galatasaray'a da çok yabancı değildir.

    uzun lafın kısası, yabancı antrenör getireceksek illa, kadromuzu ve galatasaray'ın geleneksel futbol karakterini düşününce marcelo bielsa benim ilk adayımdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın