resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3625
    sneijdere birkac haftadır yukleniyordum, sureki geriye ve yana pas atarak sorumluluktan kacarak oynaması beni cileden cıkartıyordu. ama bugun* oyundan cıktıktan sonra şöyle birsey dikkatimi cekti;

    sneijder yapısı geregi forvetin arkasında hem saga sola hem de ileri geri hareket ederek oynadıgı icin 1 yada 2 adamı yanında sürüklüyor. bu gune kadar biz elimizde o bosluklardan yararlanacak yardırma potansiyelli oyuncumuz hic olmadıgı icin sneijderin bu ozelligi hic bir isimize yaramıyordu ve sıkıntı yasıyorduk. ama bugun izledigim galatasarayda gördüm ki bruma gibi katetme özelliği olan bir oyuncuya sahipsen sneijder hic birşey yapmasa da oyun icinde özellikle lig macları gibi rakibimizin oyuncularımıza birebirde daha sıkı yapısacagı maclarda varlıgı ekstra bir sey oluyor.

    bugun brumanın ilk yarıda bu kadar efektif olup 2. yarıda daha duragan olmasının nedeni ikinci yarıda ilk 30 dakikadaki gibi sneijderden kalan boşlukların sneijder cıktıktan sonra yaratılamaması. macı dikkatli izleyenler farketmiştir ki bruma ilk yarıda kanattan ziyade ortada bombos bulustugu toplarla etkili oldu. bunun gibi pozisyonları sneijder cıktıktan sonra bulamadı bruma.

    kısacası özellikle böyle anadolu takımlarına karsı oynadıgımız maclarda kendisinin sahada olusu özellikle brumaya cok fazla alan yaratacaktır, sahadaki varlıgı önemlidir. öylece dursa bile arkadaslarına koridorlar yaratıyor, tabii eger o koridorları kullanabilirlerse diğer oyuncularımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın