resim
Marcelo Alberto Bielsa Caldera
Görev:Teknik Direktör
Takım:Uruguay
Yaş:68
Uyruk:Arjantin
  • 50
    eğer mancini gelirse büyük bir fırsatı tepmiş oluruz.

    bask bölgesindeki adamlarla uefa finaline çıktı bu adam. durduk yere hem de. munain ve martinez haricinde bi de llorenteyi ekleyin. başka da elinde bizim kalitemizde oyuncusu olmayan bu adam uefa finali oynattı. finalde simeone ve falvao'ya yenildi. 2 tane doğa üstü gol atan falcao ve tamamen hızlı kontrayı düşünen simeone alt ettiler. futbol bu olur öyle. tek maçla değerlendirme ne kadar mantıksız olsa da o maçı tekrar izleyin, 3-0 biten bi maçı bile nasıl kaybettiğini görün. nasıl bi düzende oynadıklarına göz atın. inanılmazdı.

    dünya kupası 2010da ispanya maçının ilk yarısında 10 kişi kalan takımı 2-0 dan geri dönecekti neredeyse. ispanya'ya karşı nasıl oynanacağını dünya aleme gösteren adamdır. 37. dakikada 10 kişi kalmış üzerine de aynı dakikada maç 2-0 olmuşken 2-1 e getirmiştir maçı. seyirciler yine futbol nedir tekrardan görmüşlerdir.brezilya'ya 3-0 yenilip elendikten sonra bile şili federasyonu kendisini bırakmak istememiş kendisi istifa etmiştir.

    yemin ediyorum her maçımız heyecan fırtınası şeklinde geçer. istediği her şekilde oyuncuya sahibiz. hızlı defans oyuncuları. adam markajını seven futbolcular, hızlı kanat oyuncuları, hızlı forvet, hava toplarında üstün bi santrafor, valdivia'nın yerine sneijder, martinez yerine melo, sanchez yerine bruma yani 90 dakika boyunca ayakta maçı izleriz. sürekli ısıran sürekli hücum düşünen, hızlı hücum eksperi şu adamı kenarda çömerken göreyim gözüm açık gitmeyeceğim. takımda yerinde duran bi tane futbolcu olmayacak bu bile yeter be abicim. bielsa varken mancini nedir be kardeşim.

    3-3-3-1 denilen taktiği ben hayal edemezken bu adam çatır çatır oynatıyor. 4-3-3 sahada öyle bir evriliyor ki 3-2-5 e dönüyor. bunu bi düşleyin yönetimdekiler. arena'daki karnaval havasını bi düşleyin. akın akın gelen ataklarımızı düşleyin. şu deliye bi şans verin, o size cenneti sunsun.

    diego simeone, prandelli ve bielsa. geri kalanlar beni heyecanlandırmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın