resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3917
    adnan polat dönemi sonrası neredeyse döndürülemeyecek hale gelmiş klüp borçlarına karşılık verdiği kişisel teminat ve kefaletlerle, klübe inanılmaz bir kredibilite ve nakit akış kolaylığı kazandırmış başkandır. yarattığı bu kaynağı yatırıma dönüştürerek, aldığı radikal ekonomik kararları kararlı şekilde uygulayarak, tarihinin belkide en kötü durumunu yaşamakta olan klüp ekonomisini, tarihinde hiç olmadığı kadar iyi yerlere getirmiştir.

    büyüyerek büyümek mottosuyla uyguladığı ekonomik sistemin olmazsa olmazı "sürekli başarı"dır. kurum hızlı gelişimini devam ettirebilmek için yeni kaynaklara dolayısıyla yeni başarılara ihtiyaç duyar. aynı ekonomik plan gereği başarı önünde engel oluşturabilecek her sürece merkezden süratle müdahale edilmeli, gerekli değişiklikler hızlıca yapılmalı ve sistemin işleyişinin devamı sağlanmalıdır. çünkü işleyişte oluşacak küçük bir aksama dahi sistem bütününün hızını etkileyecek ve kurum bu ivmeyi tekrar yakalayabilmek için hem elindekinden çok daha fazla kaynağa hem de çok daha fazla efora ihtiyaç duyacaktır.

    işte kurumsallık, profesyonellik adı altında bize açıklanmaya çalışılan, klüpte uygulanmakta olan model budur. türkiye şartlarına ne kadar uygun olacak, klübü ne kadar başarıya ulaştıracak hepimiz için muamma ancak bilmemiz gereken halihazırda bir plan olduğu ve alınan her kararın bu plana sadık kalınarak uygulandığı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın