resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3897
    standart başkanlardan olmadığını ilk senesinde gösteren, ne yazık ki futboldan anlamaması nedeniyle bülent tulun ve tayfası tarafından resmen çocuk gibi oynanan adam.

    burada kendisini savunacağım diye fatih terim’i itin götüne sokan sözüm ona galatasaray taraftarlarını görünce deliriyorum. benim gözümde yegane suçlu olan kişidir tüm bu yaşananlarda.

    dur la hemen heyecanlanma, bak aşağıda özetlemeye çalıştım.

    yorum: bir defa terim'i gondermek isteyen adam terim'in onune 2 senelik ek mukavele neden koysun?

    karşı yorum: taraftar korkusu ve çakallıktan ötürü. taraftarın tepkisini direkt üzerine çekmek istemedi, bu nedenle 2 senelik kontrat sürdü terim’in önüne. e adama sormazlar mı daha ilk seneden neden 3 senelik anlaşma koymadın?? ek protokol, husus koyarsın 3 senelik sözleşme başarıya göre yeniden değerlendirilebilir diye. başarısız olunca ceketini alıp giden bir terim, galatasaray’a zorluk mu çıkarır hiç?? gerçi ben aysal’ı da suçlamıyorum. o koca nüfuzuna karşı kendisi bir kukla misali kullanılıyor.

    yorum: terim'in gidis sureci milli takim ile flortunun sonucu baslamistir..

    karşı yorum: e yuh! zaten 1. dünya savaşını da avusturya-macaristan kralını bıçaklayan orospu evladı başlattı!!!! mal mısın diye sorarlar adama. cevap beklemezler ama zira cevap zaten bellidir eğer sen böyle düşünüyorsan. gidiş süreci terim’in 3. döneminin başında başladı. herkesin isteyerek ve severek kalacağı çalışma ortamı olmasını isteyen başkan, bu görüşle arda’nın gitmesine izin verirken, gariptir ki terim’in sevmediği adamları burnunun dibine koymuştur. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu amk?? sen fatih terim’le çalışmak ve fatih hoca’nın tüm mesaisini galatasaray’a vermesini istersen samimi olarak, tff başkanı tüpçü’yü “refüze”(ağdalı türkçe ;) ) edersin daha ilk görüşmede. ve medyaya da haber salarsın kesinlikle izin vermiyoruz diye. ama o cinlik, o derin gs yok mu??

    yorum: bu süreçte tüpçü’den sonra en önemli suçlu grande’dir.

    karşı yorum: galatasaray sözlükte yazar olmak burada yazmaktan gerçekten mutluyum, bunu tehlikeye atmak istemiyorum o yüzden burada kesiyorum, anladın sen ;) yine de bir üst paragrafı oku, oku, oku , oku, oku!! lan olm tüpçü kim? çapı ne? iq’su kaç diye sormayacam, iqsu var mı diye sorulacak adam. şu linke tıkla galatasaray’ı seversen. http://heraldturk.com/...1mDemir%C3%B6ren.jpg ya bu adamın herhangi bir şey düşünebilmesi mucize. emir eri bu adam, kukla, yap dersin yapar, iki komutlu ilk bilgisayar örneği gibi düşün. “yap-yapma”
App Store'dan indirin Google Play'den alın