• 6
    evet, başlık kendi kendini açıklıyor, tüm bu olanların merkezine fatih terim'i koyacak kadar akıllarını kaybetmiş bazı taraftar, sadece kendilerini değil.

    başkan galatasaray'ı düşünüyor olsaydı, fatih terim'in istediği ortamı kendisine sunardı, istediği oyuncuları alır ya da alırken bu kadar vakit kaybetmezdi.

    adam kendisi ben sadece başkana hesap veririm diyor daha ne yapsın? başkanı tanımamak değil ki bu? ayrıca ipler yine senin elinde, başarısız olursa adamı kovarsın. işte birçok gözleri açılmamış galatasaray taraftarı bunun farkına varmak "istemiyor" burjuvazinin renkli rüyasında görmek istediğini görüyor. kendini kaybeden kim acaba?

    fatih terim kendi payına düşen kısımda işini fazlasıyla başarılı yapmıştır. amk, 2 senede 4 kupa, daha ne yapsın len? ne yapsın adam? karşılığında ne gördü? çalışma arkadaşları görevlerinden alındı, mobbing'in kralı yapıldı.

    sen hala yok milli takım yok demirören de. amk, madem hocayla çalışmak istiyorsun, koyarsın kapı gibi sözleşmeyi en başından, attırırsın imzayı. demirören aradığı vakit, siktiri çekersin o "ağdalı, klas, burjuvalı" türkçe'nle.

    bana başkanı savunmayın, adam başkan sıfatlı bir kukla.. derin ve kast sisteminin en üstündeki liseciler tarafından kullanılıyor...çok iyi bir şirket yönetici ve kukla başkandır benim gözümde, galatasaray'ın başarısı umurunda da değildir.

    başkanı ve alınan kararı savunan galatasaraylı arkadaş! başlığı oku, aynaya bak ve de ki "evet o benim"
App Store'dan indirin Google Play'den alın