resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 3599
    medyanın yeni hedefi, yahu fatih terim gibi burnunun dikine giden bir adam değil sneijder messi olsa bekletirdi yedekte en hazır olmadığı zamanlarda bile güvenip şans verdi, bunlar bizi ne sanıyor anlamıyorum.

    sistem yine aynı işliyor

    1-yalan : bir yalanı 100 defa söylersen gerçek olur, fatih terim mevzusunu sokacaklar sürekli aklımıza sonra bir gün bakacağız sneijder hatalı pas yaptığında homurtular yükseliyor

    ''hocanı satarsan böyle olur''

    2-tepki : taraftar kötü gidişin faturasını direk kendisine kesecek, artık iş öyle bir hale gelecek ki iyi oynasa bile tepki alacak (2010 arda- 2011 hamit - 2012 burak)

    3-etkiye tepki : elbet bir gün kalbi kırılacak, oda taraftara tepki verecek. bundan sonrası zaten kendiliğinden gelir (2010 ardanın tribüne gitmemesi, 2011 hamit bişey yapmadı gerçi 2012 burağı madrid maçında çıkarken tavırları)

    4-gidiş : kötü gidişin faturası sadece laf ile kesilmeyecek, bu sefer direkt yollanacak. hayatı ntvspordan öğrenen cin fikirli türk hocalardan birisi gelirse bu gidiş devre arasında bile olabilir, taraftar tepkileri de şöyle olur muhtemelen

    ''az gezeceğine top oynasaydın iyi oldu''

    ''burası türkiye bizi küçük görürsen böyle olur hadi yallah''

    ''her zaman yanında oldum wes biz seni anlayamadık'' (rodney sneijder heralde bu arkadaş)

    ''kimse galatasaraydan büyük değildir''(ali samiyenin torunu sanırım bu arkadaş, fatih terime bile söylendi bu laf sneijdere mi söylenmeyecek)

    ''biz bülentlerle hagilerle büyüdük sende o yürek yoktu zaten'' (yaş 15 youtubede uefa finalini izlemiş)

    aksilikler olmassa bu süreç 1 yıl içinde tamamlanır
App Store'dan indirin Google Play'den alın