• 82
    fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarı her koşulda en doğruyu yapmakla, en doğru yolu seçmekle, kriz ortamlarından en kısa zamanda düzlüğe çıkmakla mükelleftir. yoksa fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarı lafla olunacak birşey değildir.

    tespit: fatih terim takımın başında değil.

    yapılması gereken, neden, niçin, nasıl girdabında boğulup, fbjk güruhuna zevk yaptırmaktansa, birlik olup, hatalı taraf hangisi unutmadan, yola devam etmektir.

    fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarı iki senedir başarıdan başarıya koşan kulübü dağılmaya götürebilecek şekilde stadyumda şu-bu istifa diye bağırmamalı. tepkisini farklı bir lügat ile dile getirmeli.

    fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarı fatih terim, olası provokasyonları düşünerek istifası sonrası arena'da ki ilk maça gelmemeli.

    fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarı yönetim sebebi ne olursa olsun fatih terim'den gönderiliş tarzı ile ilgili özür dilemeli.

    fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarı sözlük yazarları terimci, aysalcı diye ayrılmamalı, sarı kırmızı renklerin etrafında bütünleşmeli.

    fikri hür vicdanı hür galatasaray taraftarı olmayanların ne yapacakları malum, olanların sesi daha gür çıkmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın