resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3837
    ünal aysal'ın fatih terim'i kovma nedeni basittir. sezon sonu şampiyon olmamız halinde dördüncü yıldızımızı takacağız. o yıldız geldiği andan itibaren de fatih terim'in taktığı dördüncü yıldız olarak tanımlanacaktı. ünal aysal bunu yediremedi. ünal aysal burada galatasaray sevgisinden falan durmuyor. burası onun egolarını tatmin etmek istediği yeni bir kurum. ünal aysal fatih terim'i yollamazdı adamın kafası çalışmıyor mu böyle bir kumar oynasın diyenler iki seneden fazla süredir hiç mi tanımadınız bu adamı. kumar kaybetme ihtimalinin çok yüksek olduğu bir oyundur ama ünal aysal'ın kaybedecek bir şeyi yok. bu adam zaten kısa bir süre içinde gidecek. başarısız olursa mayıs ayında basın karşısına çıkıp, 'hocamızı göndermek o şartlarda gerekli bir husustu, aslında görev süremin sonuna kadar hocamızla çalışmak isterdim ama olmadı. dış etkenler bizi o noktaya sürükledi. yanlış yönlendirildiğime katılmıyorum, fikir alışverişleri oldu ama son kararları hep ben verdim. tabi giderken çok güzel bir tablo bırakıyoruz. üç sezonda iki kere şampiyon olmak kolay bir başarı değil. umuyorum bundan sonra da böyle devam eder.'

    aysal'ın amacı sadece galatasaray'ı bir yerlere getirmek değil, galatasaray'ı bir yerlere getirirken başrolde olmak, sonsuza kadar unutulmamak. bunun için yönetimdeki tüm güçlü isimleri kovup bakın ben her türlü başarılı olurum, herşeyin anahtarı ben de mesajı vermek istedi. ama bu da egosuna yetmedi. fatih terim'i kovdu. bugün mourinho gelse avrupa'dan kupa getirse ünal aysal hep bir numarada olacak. şunu unutmayın ünal aysal kulübü bıraktığı andan sonra kulüp ölüm döşeğinde olsa bir bardak su uzatmaz.

    son konu bu takım derbiyi kaybetse terim takımın başında olmaya devam ederdi. ünal aysal bu takımın durduralamayacağını gördü ve iştahı kabardı. bu sezon avrupa liginde de iyi noktalara gelebiliriz. kimsenin doğru düzgün siklemediği dünya'da popüleritesini en iyi koruyabildiği yer olan türkiye'den bu senede bir takım yarı final ya da final oynayabilir. tabi biraz şansla kupada gelebilir. aysal o kupaya terim ile oynamak istemedi. başrole geçip altına getirdiği bir adamla oynayacak. hayırlı olsun. zaten terim olsa her türlü ikinciliği zorlardık şampiyonlar ligi gruplarında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın