resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3834
    benim için bitmiştir. bundan sonra 4. yıldızı da taksak, 10 sene üst üste şampiyon da olsak, şampiyonlar ligini de alsak, 150 tane sponsor bulup senede 500 milyon euro kar bile yapsak, gözümde ne kendisini ne de yönetiminin zerre değeri yoktur.

    bu saatten sonra kendisini kurtarabilecek çilek, muz, kiwi veya anans gibi meyvelerde mevcut değildir. dediğim gibi cristiano ile messi'yi transfer etse bile aziz yıldırımsporlu taraftarlar gibi ne başkan taraftarlığı yaparım ne de destek veririm bu başkana.,

    takımıma desteğim sonsuz, başkana ve yönetime ise destek verirsem bir daha galatasaray maçı izlemek nasip olmasın. başarılıyken de istifa diyeceğim aslolan galatasaray'dır dedikleri gibi. 2011 yılına kadar hayatında futbol maçı izlememiş, kulübü şirketin müdürünü yönetir gibi yönetmeye çalışan iş adamı bozuntularına destek vermem.

    şampiyon takımın hocasını gönderip ne yapmaya çalıştığını herkes gördü. fatih terim ile şampiyon olamasak bile sorun etmezdik ama bu hareketinle sene sonu şampiyon olamazsan seni o koltukta oturtanın aklına tüküreyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın