resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3822
    lige ve sampiyonlar ligine henuz baslamisken fatih terim ile yollari ayirarak buyuk risk almis baskanimiz. kimse durduk yere kendi bacagina sikmaz. lig baslamadan once terim'den vazgecseydi ozaman iyimi yapti kotumu yapti herkes fikrini beyan eder, daha sonra da kim hakli kim haksiz bekler gorurduk. aysal akilli adam bu konuda herkes hemfikir. ben hersey hakkinda bilgimiz olmadigindan bu konuda pek kendisini elestirmek istemiyorum. bende terim'in egosundan, bir teknik direktorden fazlasi oldugunu hissettirmeye calismasindan, yer yer oyuncu tercihlerinden ve yilmaz vural vari kendini bazen kaybetmesinden hoslanmiyorum. devre arasi veya lig baslamadan yollar ayrilmis olsaydi bende az sayisaki diger taraftarlar gibi epey sevinecektim. simdi yola cikilmisken yapilan bu tercih insani ister istemez endiseye sokuyor. ama ben yinede baskanin bu konuda artik yapacak biseyi kalmadigindan bu karari aldigini dusunuyorum. sonucta takim buyuk ihtimalle sendelemeye baslayacak ve her seferinde elestrileri kendisi goguslemeye calisacak. bunu akli basinda kimse istemez. ha terim'in de galatasaray askindan sonuna kadar aysal'la calismak istemedigini de herkes biliyor. taaa terim-tulun-florya olayinda basgostermisti yıldızlarının barismadigi. sonucta fatih terim takimda kalmak icin canla basla savasti da, aysal hic takmadan onu gonderdi diye bisey yok.
    aysal'in gorevden alma tarzi sert oldu. o konuya bende katiliyorum. bir de su varki; demiroren agziyla bir haber cikti. adam kalkip oyle bisey demedim basinin oyununa gelmizsiniz dedi. ama simdi terimle 3 yillik imza icin anlasmaya calisicaz deyip soylemedigini iddia ettigi seyi yapacagini belirtti. kimse de demiyorki bu nedir amk.
    ben herseye ragmen aysal'in yanindayim. bu saatten sonra farkli bir tutum kulube zarar verir. terim kalsa aysal gitse yine ayni sey olmali. cunku herkes gelip geciyor, geriye kulup ve taraftarlar kaliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın