resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3816
    kendisine zaman verilmesi gereken başkandır.
    fatih terim'i bizden aldı tamam, ama kriterimiz yine de başarı olmalı. eğer bu sebepten dolayı başarısız olursak o zaman kellesini isteyelim ama şu ortamda bırakalım ne yapacağını görelim. bu kulübe başkan olarak gelmiştir,kendi düzenini ve yöntemini uygulamak istemektedir. kulüp kimsenin malı değildir ama bu durum başkanın inisiyatif almayacağı anlamına gelmiyor.
    şimdiye kadar fatih terim ile birlikte bu başarıyı yakalamıştır. dolayısıyla başarısı şimdiye kadar fatih terim'e endekslidir. bundan sonrası için başarısız olursak yönetim kurulu, bülent tulun ve fatih terim tercihleri sebebiyle fatura kendisine kesilecektir.
    bir galatasaray taraftarı olarak kendimizi şu anda galatasaray'ın en çok ihtiyacı olan unsuru olarak görüyorum. şu kaos ortamında biz de bölünür ve kulübümüze desteğimizi veremezsek, takım dipsiz bir kuyuya düşecektir."yönetim istifa" dediğimiz bir ortamda futbolcuların da bütün konsantrasyonu bozulacak ve başıboş bir halde bilinmeze doğru sürükleneceğiz. şu anda bağırıp çağırmamız yönetimi ve başkanı istifaya çağırmamız bize fatih terim'i geri getirmeyecek. aksine aldığımız zararı katlayacaktır. başkana destek olalım demiyorum, ama en azından köstek olmak yerine, takıma destek olmamız gerekir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın