resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 3730
    galatasaray'in rekor oyla secilmis, butun kongre uyeleri tarafindan arkasinda durulmus baskanidir. kendisi an itibariyle galatasaray camiasinin en tepesindeki isimdir. bu adam seni arayinca telefonuna cikmayacak kadar saygisizlasiyorsan ve bunu medyaya malmeze yapiyorsan, kim olursan ol bu saygisizligin cezasiz kalmaz.

    medyanin önune cikip kendine baskandan daha buyuk bir rol ciziyorsan, basin önunde "siklemiyorum" tavri sergiliyorsan oy birligi ile biletin kesilir, kimse de sana bu terbiyesizliginin sonucunu bildirmez. unal, ahmet, mehmet kim oldugunun önemi yok. galatasaray'in baskani o koltukta oldugu surece saygida kusur edemezsin. hele medya önunde kucuk dusuremezsin. degil galatasaray'da, hemen hemen her kulupte kisilere olmasa da makama saygi vardir. bu adam cimbom'u batirabilir, rezil edebilir, camia tarihinin en kötu sezonunu dahi gecirebilir ancak bunun cevabini kongre verir. bi kürek bok bile olsa o makamdaki kisiye onun atadigi biri olarak "gider" yapmak sana yakismaz. bizim camiamizda kimse böyle terbiyesizligi kabul etmez. herkes yerini ve rutbesini bilir. bilmezsen oy birligi ile bildirirler.

    bu saatten sonra takim kötu de gitse, makamina yapilan cirkin ötesi saygisizliga karsi dik durusundan dolayi takdir ettigim kisidir unal baskan. herkese yerini ve konumunu bildirmistir. camianin bir kisinin egosu icin egilmeyecek kadar buyuk bir camia oldugunu göstermis ve "galatasaray baskani"na yakisani yapmistir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın